2777
2789

من پیش خودم گفتم فعلا کلاسور نخرم برم دانشگاه روز اول ببینم بقیه همکلاسی ها چی آوردن بعد بخرم . 

به نظر شما الان نیازه روز اول کلاسور داشته باشم چیزی یادداشت کنم یا نه ؟

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو کلاس کلاسور نمیبردیم .اونجور نیست سخت نگیر تو هر دفتری می‌نویسند ولی زمان ما بیشتر دفترهای پاپکو استفاده میکردیم چون میشه ورق هاشو اضافه یا کم کرد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

کلاسور؟چرا باید کلاسور ببریم؟من و اکثر دوستام هیچوقت نبردیمنهایتا یه دفترچه و یه خودکار

اخه من شنیدم اکثرا کلاسور میبرن 

یه کلاسور مشکی پاپکو بخر ببر با خودت گلم چیکار بقیه داری حالا اگ بچه ها با پلاستیک بیان تو هم میخوای ...

چه میدونم گفتم ببینم بقیه چی میارن من اشتباه نبرم مسخره‌بقیه‌شم‌😂

چه میدونم گفتم ببینم بقیه چی میارن من اشتباه نبرم مسخره‌بقیه‌شم‌😂

با کلاسور هیچ وقت مسخره نمیشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دفترچه ببر

روز اول خیلی نیاز نیس 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بنظرم بار سنگینیه روز اولا 

چن تا درسن؟؟؟ اگه کمه یه دفتر و خودکار ببری کافیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش