2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین یه لحظه

102 بازدید | 17 پست

دوستان عزیزم من چندتاسقط داشتم سال نودوشش باهزار مکافات بچم دنیا اومد الان یکسال وشش ماهشه استراحت مطلق بودم الان ده روزه عقب انداختم وحامله ام کسی بوده مثل من باشه؟چکارکنم حالا بخدا ناشکری نیست ولی شرایطم بده خیلی بد اصلا حوصله استراحت مطلق ندارم

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حاملگیا ک استراحت مطلقی نیست عزیزم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
یعنی میشه نباشه بخدا یادم میاد افسرده میشم

چرا که نه . من خواهرم مثل خودت یکی سقط داشت بعدی کورتاژ.. سومی و استراحت مطلق داشت .. بعد دوباره حامله شد همه جا میرفت .. انقدم زرنگ شده بود ی بچه دستش بود با شکم حامله همه جا حال میکرد.. خودمم سر بچه اولم مشکلی نداشتم و حتی باشگاه هم میرفتم ..اما سر دومی اللن استراحتیم .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

۳ ماه اول و مراقب باشی و کار سنگین نکنی اصلا مشکلی پیش نمیاد ب امید خدا

دلیل سقطت چی بود

چرا که نه . من خواهرم مثل خودت یکی سقط داشت بعدی کورتاژ.. سومی و استراحت مطلق داشت .. بعد دوباره حام ...

عزیزم انشالله سلامت بغلش بگیری انشاءالله همیشه بچه هات سالم باشن ولی همش حس میکنم به بچم ظلم شده که کوچولوئه ومن حامله شدم

دلیل سقطت چی بود

اولی قلبش تشکیل نشد دومین بارداری دوقلو بود که بازم یکیش قلبش تشکیل نشد وهردوسقط شدن سومی شش ماهم شدومشکلی نداشتم که زایمان زودرس کردم

عزیزم انشالله سلامت بغلش بگیری انشاءالله همیشه بچه هات سالم باشن ولی همش حس میکنم به بچم ظلم شده که ...

مرسی مهربونم همچنین .. اما ظلم نیس عزیزم باور کن بهترین دوست و همبازی و براش میاری.. من الان همییشه میگم ای کاش زودتر حامله میشدم .. بچه یدونش اصلا خوب نیس واقعا ..الان سختی داره ولی بعد ک بزرگ شد متوجه میشی چه کار درستی انجام دادی

مرسی مهربونم همچنین .. اما ظلم نیس عزیزم باور کن بهترین دوست و همبازی و براش میاری.. من الان همییشه ...

عزیزم شما خارج ازکشور هستی امیدوارم به حق حضرت زهرا بسلامت زایمان کنی،بچه شما چندسالشه؟

اولی قلبش تشکیل نشد دومین بارداری دوقلو بود که بازم یکیش قلبش تشکیل نشد وهردوسقط شدن سومی شش ماهم شد ...

اخی عزیزم چه روزای سختی داشتی .ولی اینو بدون ک بدن چیزی و ک بد باشه رو نمیپذیره  و سقط میکنه . منم دوقلو باردار بودم و نمیدونستم . لک داشتم همیشه . اما ی روزخونریزی شدید کردم .. ک سونو نشون داد یکی قلب داشته و احتمالا ناقص بوده و دفع شده . اما اون یکی هفته ۱۴ هست.. میگن مشکلی نیس. اما من استراحت میکنم . و ماشین و پیاده روی و کنار گذاشتم .هر چی خدا بخواد 

عزیزم شما خارج ازکشور هستی امیدوارم به حق حضرت زهرا بسلامت زایمان کنی،بچه شما چندسالشه؟

اره عزیزم . مررسی پسر اولم ۷ سالشه و واقعااا تنهاست .