دوستان عزیزم من چندتاسقط داشتم سال نودوشش باهزار مکافات بچم دنیا اومد الان یکسال وشش ماهشه استراحت مطلق بودم الان ده روزه عقب انداختم وحامله ام کسی بوده مثل من باشه؟چکارکنم حالا بخدا ناشکری نیست ولی شرایطم بده خیلی بد اصلا حوصله استراحت مطلق ندارم
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
س ماه اول بچه جاش سفت ک بشه .. بعدش اوکیه .. سخت نگیر .. این ۳ ماه و رعایت کنی. مشکلی پیش نمیاد حتما هم زووود سونو و دکترتو برو .
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...