2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ی دکتر دیگه هم خیلی میگفتن خوبه  رفتم بدون اینکه حتی ی دست ب بچم بزنه گفت خانوم بچت سالمه ...

اره واقعا چرا دکترا اینجور شدن منم هرجا میرفتم میگفتن خوبه و یه پدی لاکت میدادن هر دفعه ۴۰تومن پول ویزیت دادم 

اخرین بار رفتم گفتم دکتر این رفلاکس داره و علائمشو گفتم بهش گفتم اگه میشه انتی رفلاکس بده که بهش داد تا بچم اروم شد 

بخدا نفهمن

😒
اره واقعا چرا دکترا اینجور شدن منم هرجا میرفتم میگفتن خوبه و یه پدی لاکت میدادن هر دفعه ۴۰تومن پول و ...

باز خوبه ب تو پدی لاکت دادن 

من رفتم میگم شبا نمیخوابه جیغ میزنه براش دیفین نوشته 😐😐 خودم گفتم پدی لاکت چطوره میگه خوبه اونم بده

جای کدوم دکتر رفتی؟

باز خوبه ب تو پدی لاکت دادن  من رفتم میگم شبا نمیخوابه جیغ میزنه براش دیفین نوشته 😐😐 خودم گف ...

جای بیمارستان امام حسین و هاشمی نژاد یه درمانگاه نوزدان هست اونم خوب بود 

بغلشم یه فوق تخصص هس شیخانی اونم خیلی باتجربه س 

😒