2777
2789
عنوان

طرز تهيه كيك تولد خانگي بهم بگين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 50 پست
نه کیک تولده ولی کیک خیسم اینه 

عزيزم به به هنرمند 

خامه فرم گرفته كجا تهيه كردي ؟ و اينكه بخواي رنگشي عوض شه چي بايد ريخت ؟ ممنون ميشم بگي عصر بخرم 

hair coloris ~ hair keratin 
عزيزم به به هنرمند  خامه فرم گرفته كجا تهيه كردي ؟ و اينكه بخواي رنگشي عوض شه چي بايد ريخت ؟ م ...

خامه فرم گرفته بعضی قنادیا میدن .اگر ندادن باید خامه قنادی منجمد از لوازم قنادی بخری و وقتی یخش باز شد و مثل ماست چکیده با هم زن اول دور کند و بعد هم دور تند بزن تا زمانیکه خامه کاملا فرم بگیره و اگر ظرف رو چپه کنی ازش نریزه .برای رنگ هم از رنگهای ژله ای و پودری در لوازم قنادی ها میتونی استفاده کنی ولی تا میتونی از رنگهای طبیعی مثل زعفرون و کاکائو و قهوه استفاده کن.

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور كيك خيس داري؟

کیک خیس سایو رو درست کن انگشتاتم میخوری باهاش 😍😍😍😍

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خامه فرم گرفته بعضی قنادیا میدن .اگر ندادن باید خامه قنادی منجمد از لوازم قنادی بخری و وقتی یخش باز ...

مرسي عشقم فقط كيك اسفنجي درست كنم ؟ 

خامه فرم گرفته بعضی قنادیا میدن .اگر ندادن باید خامه قنادی منجمد از لوازم قنادی بخری و وقتی یخش باز ...

بعد اينكه خامه زدم واسه صاف كردنش از چي استفاده كنم و بعد تو يخچال بايد بمونه يا فريزه و چند ساعت ؟ 

فقط برم قنادي خامه فرم گرفته اماده بگم بهشون درسته ؟ ميدن ؟  من امروز بگيرم واسه فردا عصر ميخو ...

من هر قنادی رفتم گرفتم بسته به کیفیت و طعمش از کیلویی 15 تومن تا 20 تومن ولی بنظرم خیلی بصرفه تره نسبت ب خامه قنادی ک خودت بخوای فرمش بدی هیچیشم نمیشه تا فردا 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
به به چجوريه عكس داري ؟ 

اینه دستورش

خب خامه فرم گرفته آماده بگیر منم کیک تولد داداشمو خودم درست کردم خامه فرم گرفته آماده از قنادی گرفتم ...

خيليم عالي كيك اسفنجي درست كردي ؟ 

بعد اينكه خامه زدم واسه صاف كردنش از چي استفاده كنم و بعد تو يخچال بايد بمونه يا فريزه و چند ساعت ؟& ...

من واسه صاف کردن از چاقوی آشپزخونه استفاده میکنم میتونی از کاردک هم استفاده کنی بعد که خامه کشیدی دو ساعت بزار تو فریزر و بعد اینکه خودشو گرفت بقیق تزیینات رو انجام بده به اصطلاح اول آستر کشی میکنیم و بعد تزیینات.

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
آره کیک شیفون هم خیلی ساده است و کیک پایه هست میتونی درس کنی

مرسي عزيزم كيك شيفون از نت پيدا ميكنم اماده شد از وسط نصف كنم بعد خامه بزنم ؟؟ 

من واسه صاف کردن از چاقوی آشپزخونه استفاده میکنم میتونی از کاردک هم استفاده کنی بعد که خامه کشیدی دو ...

ممنون عزيزم حالا درست كنم ايشالله خوب در بياد 

حالا نظرت رو كيك اسفجي بهتر ميشه يا شيفون ؟