2777
2789
عنوان

چیکار کنم جوابمو بده

2786 بازدید | 33 پست

سلام، بچه ها طرف مقابلم از همه جا بلاکم کرده،شماره م رو گذاشته تو ليست رد تماس و خلاصه مثل اینکه هیچ ارزشی نداشتم رفتار کرد و رفت،مفصله قصه ما فقط بگم ما تقریبا 2 سال با هم بودیم تو این 2 سال روزایی که قهر بودیم بیشتر از روزای خوبمون بود،از این اتفاقا هم زیاد بينمون می افتاد که اون می رفت و باز آشتی می کردیم بعد يه مدت،این چند روز آخر من خیلی بهش گیر می دادم آخه دست خودم نبود می دیدم عکس عاشقونه می گذاشت روی پروفايلش در صورتی که شاید 3 روزم می گذشت و ما با هم حرف نمی زديم منم حساس شده بودم مدام گیر می دادم،آخرش گفت منو فراموش کن اما بدون هیچ توضیحی بعدش هم منو بلاک کرد، دیگه هم جوابمو نداد،به نظرتون چیکار کنم برگرده؟ تو رو خدا نصیحتم نکنید می دونم شايد دارم اشتباه می کنم اما بهترین راه حلی که می دونید رو بگيد،چیکار کنم؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.

داش ولش کن خواهر،هیچ جور نمیشه برگردوند

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا راهی نیست جز اینکه با یه شماره دیگه زنگ بزنی بگی غلط کردم😕😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اگه مبخای باهاش حرف بزنی مگه اینکه ببینیش تلفنی بی فایدس

اگه میخای تلفنی بزنی ک نتیجش خیلی جالب نیس با ی شماره دیگه بزن

اگه هم میخای عاقلانه برخورد کنی ولش کن بره کمتر از ۴ ماه دیگه برنیگرده

اگه هم برنگرده از ی جای دیگه گرم میشه گورباباش

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

بی محلی ب طرف

باعث میشه عاشقت بشه

فقط بی محلی و سرسنگین بودن باعث میشه عشقت برگرده

منم از ادمهای سیریش بدم میاد 

ادمی ک مدام پاپیچم بشه

انگاری مثه چسب راضی میمونن ک هیج جوره از دستات پاک نمیشه

خو مجبوری بلاک کنی دیکه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
آره چون تحمل خیانت رو ندارم، ميخوام بازم منو دوس داشته باشه، چیکار کنم؟ 

یکم برا خودت ارزش قائل باش بلاکت کرده با این چیزایی که توصیف کردی به احتمال زیاد جای دیگه مشغول رابطه جنگ و دعوا رو میخوای چیکار سعی کن فراموشش کنی وقتی وارد رابطه ای بشی که طرفت برات ارزش بزاره و با هم خوش باشین میفهمی چقدر دیوونه بودی این رابطه اشتباهو دو سال ادامه دادی

اگه مبخای باهاش حرف بزنی مگه اینکه ببینیش تلفنی بی فایدس اگه میخای تلفنی بزنی ک نتیجش خیلی جالب نیس ...

مرسی از نظرت 

چند روز ديگه تولدش هست،به نظرت واسش گل و کادو بگیرم و برم ببينمش؟ به نظرت اينجوري خوبه؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.

اصلازنگ نزن ‘ يذره اعتمادبنفستو ببر بالا به زندگيت بهتر ازقبل ادامه بده بيرون اگه ديديش طوري رفتاركن كه اصلا وجود خارجي نداره مردا از زنايي كه خودشونو قبول دارن خوششون مياد. يذره تحمل كن اين مدت بگذره خودش مياد سراغت ‘پاپيچش نشو كه بدتر زده ميشه ازت

مرسی از نظرت  چند روز ديگه تولدش هست،به نظرت واسش گل و کادو بگیرم و برم ببينمش؟ به نظرت اينجور ...

اره ولی قبلش بش زنگ نزن برو ببینم چی میشه

تنها راه واسه حرف زدن همینه تلفنی بی فایدس ولی رفتی خودتو کوچیک نکن اگ دیدی نمیخاد بمونه هی جیغ جیغ و التماسش نکن

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
بی محلی ب طرف باعث میشه عاشقت بشه فقط بی محلی و سرسنگین بودن باعث میشه عشقت برگرده منم از ادمهای ...

آخه می دیدم عکسای عاشقونه میزاره و احوال منم نمی گیره حساس شده بودم و مدام گیر می دادم، چیکار کنم الان که بلاکم کرده و منم حسابی خودمو کوچیک کردم؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.