2777
2789
عنوان

چیکار کنم جوابمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 33 پست

تجربه ثابت کرده وقتی راحت با نبودت کنار میاد ینی پای کس دیگ ای درمیونه... الکی خودتو سبک نکن اون برات مرد نمیشه

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

بچه ها میگه ک میخاد هر طور شده برش گردونه...

پس دیدنش واسه حرف زدن خیلی بهتر از تماس گرفتنه..

اینطوری حداقل میتونه حرف بزنه و بهتر تصمیم بگیره....

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی قبلش بش زنگ نزن برو ببینم چی میشه تنها راه واسه حرف زدن همینه تلفنی بی فایدس ولی رفتی خودتو ...

نه جيغ و التماس نمی کنم، فقط براش اينا رو سر زده می برم و بهش ميگم ميخوام باهات حرف بزنم، خوبه؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.
به نظرت اینطوری برمیگرده

نه اصلا برنمیگزده و اگ هم برگرده خیلی سرده..

ولی اینکه ادم  یهو از همه جا بلوک شه خیییلی سخته ک بخاد دو سالو فراموش کنه و هی میگه چرا چی شد و ... بره اونجا حرف بزنه راحت تر کنار میاد و حداقل شاید اشکال کارو بدونه از کجاس

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
نه جيغ و التماس نمی کنم، فقط براش اينا رو سر زده می برم و بهش ميگم ميخوام باهات حرف بزنم، خوبه؟  ...

حالا چیزیم نبردی مهم نیس مختصر ببر

اره باهاش حرف بزن و بعد ی تصمیم عاقلانه بگیر لوس بازیم در نیار جدی حرف بزن

نه جيغ و التماس نمی کنم، فقط براش اينا رو سر زده می برم و بهش ميگم ميخوام باهات حرف بزنم، خوبه؟  ...

استارتر خودتو کوچیک نکن نمیاد

مطمئنم....

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
تولدروهم بيخيال شو فكرنكن اينطوري به چشمش مياي اون الان خودشو زده به نفهمي درك نميكنه يذره زمان بده ...

بهش ميگم اينجوري من دارم عذاب میکشم،بهش پیام دادم گفتم حداقل اينجوري ازم خدافظی نکن،هیچی نمی گه، روزه سکوت گرفته، چیکار کنم؟ چرا اينجوره؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.
نه اصلا برنمیگزده و اگ هم برگرده خیلی سرده.. ولی اینکه ادم  یهو از همه جا بلوک شه خیییلی سخته ...

اگه تحملشو داره بره یکم سخته خصوصا اگه با یکی دیگه باشه

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
آخه می دیدم عکسای عاشقونه میزاره و احوال منم نمی گیره حساس شده بودم و مدام گیر می دادم، چیکار کنم ال ...

حسابی کوچیک کردی

اعتماد ب نفست فوق العاده پایینه

فک کرده کسی هس ک خودشو گرفته

بابا پسر ب این فراوونی

چ گیری ب این داری

پاپیچش نشو

بخدا بی محلی مغرور ترین ادم رو از پا مبندازه

کادو مادو هم بگیری میده ب دوستاش و خاهراش

مثه داداش من

کادو دوس دختراشو میده ب دوستاش یا عروسکاشو میذاره تو کمد خواهرم

انقد پاپیچ ی پسر نشو 

وقتتم تلف نکن

مغرور باش یذره

این اداها چیه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
نه اصلا برنمیگزده و اگ هم برگرده خیلی سرده.. ولی اینکه ادم  یهو از همه جا بلوک شه خیییلی سخته ...

پرنیان منم همينو بهش گفتم، اما حتی قبول نمی کنه ازم مثل آدم خدافظی کنه 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها رویایی جوابشو ندید کارایی ک خودتون انجام میدید رو بگید 

خب خودمون تو این شرایط قطعا نمیگیم بزار کم محلش کنم!!!!!!

میریم ببینیم دلیل چی بوده والا بخدااااا

بچه ها رویایی جوابشو ندید کارایی ک خودتون انجام میدید رو بگید  خب خودمون تو این شرایط قطعا نمی ...

پرنیان تولدش 1 ماه ديگه هست، دیر نیست تا اون موقع؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.
بهش ميگم اينجوري من دارم عذاب میکشم،بهش پیام دادم گفتم حداقل اينجوري ازم خدافظی نکن،هیچی نمی گه، روز ...

واسه خاطر دل خودت ميخاي بري برو چون ميدونم طاقت ننياري‘ ولي توروخدا ديگه خودتو كوچيك نكن وازس نخواه كه برگرده چون هرچي توبگي اون بيشترخودشو كنار ميكشه‘ببين مزه دهنش چجوره اگه تند رفت تواول ازاون كات كن