2777
2789
دستورش طولانیهاما خیلیییی خوشمزست،کلا اسمش شببه قورمه هست و ارتباطی به قورمه سبزی نداره اصلا

اهاااا فکر کردم همون قورمه سبزیه خودمونو میگی تعجب کردم ک چرا گفتی پلو😂🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید پیدا کنم بیرون که همش کباب و جوجه میفروشن دیگه تهوع گرفتم

سمت جنوب بری پیدا میکنی. تو اسنپ فود شهرتون هم بزن اینا که غذای سنتی دارن، احتمالا تو اونا پیدا میکنی. اگه خودتم دستپختت خوبه پلو میگو رو تو اپارات بزنی قشنگ نکاتشو بهت میگه که خوب درست کنی. 

اسی میتونی سینه مرغم بزاری آبپز بشه بعدش یه تفت ریز بهش بدی ریش کنی با پیاز و رب و زرشک و هویج تفت ب ...

یه چزی میخوام که زیاد درست کنم چند روز بتونم بخورم 

این ایده رو تقریبا درست میکنیم اما یه کم متفاوت 

ولی مشکلش اینه مرغ رو بعد یه وعده نمیشه خورد 

از بس مزه بد میده

سمت جنوب بری پیدا میکنی. تو اسنپ فود شهرتون هم بزن اینا که غذای سنتی دارن، احتمالا تو اونا پیدا میکن ...

اره خودم هم دلم میخواد امتحان کنم 

ولی فکر نکنم خودم درست کنم میترسم گند بزنم

یه چزی میخوام که زیاد درست کنم چند روز بتونم بخورم این ایده رو تقریبا درست میکنیم اما یه کم متفاوت و ...

دقیقا مرغ فقط همون لحظه که داغه خوشمزست بمونه بد میشه

ولی برنجم بیشتر از یک روز بمونه و بیشتر از دوبار داغ بشه از خودش نمیدونم سم چیچی تولید میکنه که مضره

آواکادو سایت🥑                                                            

کار من از سم مم گذشته خواهرم😂😂وقت ندارم اصلا برای آشپزی

بابا پلوتو جدا درست کن 

عدس و لوبیا و گوشت چرخ کرده و اینجور چیزاتم جدا درست کن بزار فریزر هروقت خواستی مثلا عدستو دربیار بزار گرم شه با برنجت بخور

اینجوری بهتره حداقل تا اینکه یه مدل غذا درست کنی من یکی از دوستام شاغله همینکارو میکنه

آواکادو سایت🥑