سلام، بچه ها طرف مقابلم از همه جا بلاکم کرده،شماره م رو گذاشته تو ليست رد تماس و خلاصه مثل اینکه هیچ ارزشی نداشتم رفتار کرد و رفت،مفصله قصه ما فقط بگم ما تقریبا 2 سال با هم بودیم تو این 2 سال روزایی که قهر بودیم بیشتر از روزای خوبمون بود،از این اتفاقا هم زیاد بينمون می افتاد که اون می رفت و باز آشتی می کردیم بعد يه مدت،این چند روز آخر من خیلی بهش گیر می دادم آخه دست خودم نبود می دیدم عکس عاشقونه می گذاشت روی پروفايلش در صورتی که شاید 3 روزم می گذشت و ما با هم حرف نمی زديم منم حساس شده بودم مدام گیر می دادم،آخرش گفت منو فراموش کن اما بدون هیچ توضیحی بعدش هم منو بلاک کرد، دیگه هم جوابمو نداد،به نظرتون چیکار کنم برگرده؟ تو رو خدا نصیحتم نکنید می دونم شايد دارم اشتباه می کنم اما بهترین راه حلی که می دونید رو بگيد،چیکار کنم؟
پرنیان تولدش 1 ماه ديگه هست، دیر نیست تا اون موقع؟
من ک امیدوارم تا اون موقع بیخیالش بشی ولی اگه نشدی اره برو..شاید دیر باشه ولی خب الان زنگ بزنی بدتره کککک جوابتو نمیده میفهمه دنبالشی بیشتر خودشو میگیره
قبل اون زنگ نزن شاید خودش زد اگه هم نزد تو نزن..
تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی...مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.