2777
2789
عنوان

شوهرم نميذاره قرص بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 9070 بازدید | 64 پست

عزیزم من یه روش بهت میگم اگه میخوای واقعا خوب بشی انجام بده

من خودم دردای وحشتناکی میکشم تو دوره پریود. تا 3روز

دکتر رفتم. سونو انجام دادم. هیچی نبود

یه مدته قبل از پریود وزمان پریود دمکرده پونه کوهی و اویش میخورم 

مثل اب رو اتیشه. خیلی سریع دردم قطع میشه

قبلنا 3روز درد شدید داشتم. ولی الان روز اول یخورده درد دارم این دمکرده هم میخورم سریع همون یذره درد هم خوب میشه

یه مقدر پونه کوهی و یه مقدر اویش(پودرش رو نه خود گیاه رو) بریز تو قوری اب جوش بریز بذار 20دقیقه دم بکشه. بعدش یه قاشق عسل بریز بخور

واقعا تاثیرشو میبینی

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
قرص جلوگیری تنبلی تخمدان میاره؟؟؟!!!!! عزیزم تنبلی رو رفع میکنه😐

نه عزیزم دفع نمیکنه اصلا علمی نیست این چیزی که میگی. به هر حال منم چیزی رو که میدونستم گفتم.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتن پيشگيرى زياد مشكل ساز ميشه حالا فك ميكنه سه ماه قرص خوردن چى ميشه هر چى براش توضيح ميدم فك ...

تو براش توضیح نده بش بگو یه پزشک که خودش قبول داره بهت معرفی کنه تا باهم برید پیشش اون براش توضیح بده،من4-5ماه یواشکی قرص میخوردم شوهرم نفهمید

وای مثل شوهر منه کلافه م کرده من واسه پریودی انقد حالم بد می شه می رفتم زیر سرم هر بار. و کلی قرص د ...

دقيقا مث شوهر منه ها

ينى تز هاى سلامتى شوهرم تو كل فاميل معروفه همه بهش ميگن دكتر سلام

ينى حتا مهمونى ميريم هم خيلى چيزا رو نميخوره ميگن بابا حداقل يه دونه بردار ميزبان بهش بر نخوره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
شوهرت دوست داره که نگران سلامتیته دکترهاالان فکر پول دراوردنن پولم که الان توی نازاییه

پس من با درد پريود چيكار كنم😢

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اخ افرين همينا رو ميگه اصلا ميگه من تحقيق كردم كلى عوارض داره ولى خب سه ماه خوردن كه اشكال نداره. ...

من تو مدت ۱ سال فقط ۲ بار خوردم دکترم کلی دعوام کرد گفت اصلا دیگه نخور.اینارم دکترم بهم گفت عزیزم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
قرص دی سیکلومین چیست؟دی سیکلومین (Dicyclomine) برای تسکین دردهای روده‌ای و درد شکمی (کولیک) نوزادان ...

اينم امتحان ميكنم ببينم چى ميشه

شما خودت امتحان كردى؟

منم مث تو بودم تا حد مرگ میرفتم انقد بالا میاوردم  ولی بعد زایمانم بهتر شدم   قری دی سیل ...

ممنونم❤️

من پریودام اینقدر شدید بود ک واقعا میشدم سگ هیچ کس حق نداشت بهم تو بگه.همه میفهمیدن کی پریودم.بس ک ...

دم كرده تخم شويد با نبات و فلفل

اوكى اينم امتحان ميكنم

نه عزیزم دفع نمیکنه اصلا علمی نیست این چیزی که میگی. به هر حال منم چیزی رو که میدونستم گفتم.

حرف من نیست!متخصص زنان لابد از روی تخصصش میگه و برای تنبلی با اسپیرو تجویز میکنه!

ای بابا خب الان بددل شده دیگه ... اونم تقصیری نداره چشمش ترسیده

خيلى چشمش ترسيده خصوصا كه خواهرشم هر وقت منو گير مياره ميگه قرص نخور ال نكن بل نكن

خب اساسی برو دنبالش شاید با طب سنتی بهتر بشی

چند وقته دنبال دكتر طب سنتى خوب هستم شما نميشناسين؟

عزیزم من یه روش بهت میگم اگه میخوای واقعا خوب بشی انجام بده من خودم دردای وحشتناکی میکشم تو دوره پر ...

قبل از اينكه پريود بشم يا روز پريود بخورم؟