2777
2789
عنوان

پسر کوچولومو دعوا کردم😭😭😭😭

594 بازدید | 33 پست

بچه ها نمیخوام بیاین سرزنشم کنید 

شاید اونایی ک بچه بداخلاق دارن درکم کنن

خسته شدم واقعا میخوام یه ساعتم شده براخودم باشم خیلی نق میزنه بردمش دکتر سرما خورده بود الان بهتره خداروشکر 

شیر میخوره ول نمیکنه باید چندین ساعت تو دهنش باشه باور کنید انقدی ک ضعیف شدم از جام پا میشم چشام سیاهی میره تو خونه هم کار زیاده شوهرم کمکم نمیکنه دیگه خستم نمیتونم دیگه فقط جیغ میزنه دنبال من میاد میخواد فقط بغلش کنم بازی کنم راه ببرم  

امروز عصبانی شدم سرش داد زدم یه کوچولو هم رو دستش زدم  شاید خیلیا درک نکنید میخواستم خودمو بکشم الان عذاب وجدان گرفتم😭😭😭😭

اونایی ک وضعیتتون  عین منه چیکار میکنید راه حل بدین😖😖😖😖

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

منم دیشب از شدت خستگی سر پسرم داد زدم اینقد از دیشب حالم بده واقعا عصبانیم کرده بود ولی بیشتر خسته بودم نزدیک پریود ک جوش اوردم طفلک معصومم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب از شدت خستگی سر پسرم داد زدم اینقد از دیشب حالم بده واقعا عصبانیم کرده بود ولی بیشتر خسته ب ...

اصلا روحیه خوبی ندارم😥😢

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
چن ماهشه منم11ماهشه یبارالکی گریه میکنه لپش گازگرفتم ارون😭😭خودمم باهاشگریه میکردم

۱۰ماهشه باور کنید دوس دارم الکی الکی جیغ بزنم

بیشتر برا اینکه وقتی داره گریه میکنه من دارم اشپزی  میکنم ومیاد دنبالم جیغ میزنه من دستم تو غذاشوهرم با دادو فریاد میگه کوفتتو نمیخورم بچتو بگیر ک سروصدا نکنه اگه گوش ندم میاد دعوا راه میندازه بیزارم از این کارش بییییزار😥😥😥😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم ناراحت نباش . بچه اس یه بار بهش محبت کنی یادش میره. بچه مادری که عذاب وجدان داره نمیخواد بچه مادر شاد میخواد پس قوی باش و دوباره بهش محبت کن. یه تصمیم محکم هم بگیر که به خودت بیشتر برسی به غذا برس مولی ویتامین بخور و...

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم
۱۰ماهشه باور کنید دوس دارم الکی الکی جیغ بزنم بیشتر برا اینکه وقتی داره گریه میکنه من دارم اشپزی &n ...

واچه شوهربدی من شوهرم باشه بچه رومیگیره نباشه. غذام خاموش میکنم بچمو اروم میکنم بعد باز میرم دوباره

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

آخی.چطور دلت اومد؟

وقتی میبینی بهانه میگیره غذا نپز.

بچت اولویت داره.

دیگه نزنیش ها

دعواش هم نکن

به باباش هم خیلی چیزها باید یاد بدی نه با حرف در عمل.

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
۱۰ماهشه باور کنید دوس دارم الکی الکی جیغ بزنم بیشتر برا اینکه وقتی داره گریه میکنه من دارم اشپزی &n ...

دقیقاااعین شوهرمن....همش میگه بچموبگیر

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

حالا خوبه  مال شما ۱۰ ماهشه 

مال من ۶ سالشه هر بچه ی اخلاقی داره و مادرش  یه جور  باید جورش رو بکشه  پسرمن  الان مثلا  خواهرم باهاش شوخی میکرد  و میخواست بوسش کنه 

بخدا یه جوری گریه میکرد  انگار دارن  کتکش میزنن 

یا اصلا حاظر نیست تنهای حتی بره دم در  یا یه ساعت پیش یکی وایساد تا من  برم و بیام  باید حتمامن یا پدرش باشیم

از نوزادی تا الان این اخلاقشه😅

بخدا همیشه  شش دنگ حواصم  بهشه کسی اذیتش نکنه  

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
حالا خوبه  مال شما ۱۰ ماهشه  مال من ۶ سالشه هر بچه ی اخلاقی داره و مادرش  یه جور &nb ...

ای خدا من که احساس میکنم خیلی خستم😖

منم بعضا دعواش میککنم وعین چی پشیمون میشم  من ازصبح تا ۳سرکارم..میام خونه دیگه نمیکشم..کارمم حساس و استرس زاست

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دقیقاااعین شوهرمن....همش میگه بچموبگیر

اه مردای بی مسئولیت اینارو چ به بچه دارشدن خودش دهنش بوشیر میده فک میکنه میره خرید خونه میکنه یا یه لباس برامن میخره ته مردونگیشه نمیدونه باید پشت همسرش باشه😒😢😢