2777
2789
عنوان

مشکل شیر ندادن ب نوزاد

360 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من 5 ماهه زایمان کردم خیلی دلم میخواست بچم شیر منو بخوره ولی از همون اول ک میخورد گریه میکرد منم سینم نوک نداشت ک بچم بخوره هم اینکه نوزادم خیلی کوچولو بود منم تسلیم شدم اخرش شیر خشک میخوره تا اینکه معلوم شد خونم عفونی شده بود شیرم بد مزه داشت میشد حالا مادرایی ک بچه اشون شیر میدن با حسرت نگاه میکنم 😢 ک چرا نوزادم از شیر مادر محروم موند..... حالا همه منو مقصر میدونن ک تو باعث شدی بچه شیر خشک بخوره.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه نوزاد بسته به اراده و.اختیار مادره

بقیه مهم نیستن

اگه مادرشوهره منم به حرفاش درگوش شوهرم ادامه می داد بچه منم شیرخشکی میشد

منم با رابط شیر دادم نوک نداشتم ولی خودموکشتم تا شیر منو بخوره

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟
ولی من خودمو کشتم بچم شیرمو نخورد

خب نخورده باشه مهم نیست عزیزم

منم بیست هفت سال پیش شیر مامانمو نخوردم با شیر خشک بزرگ شدم

خداروشکر مشکلی ندارم همیشه جزو باهوشا و.موفق ها بودم

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟

منم پسرم اوایل شیرمو نمیخورد میدوشیدم میدادم تو شیشه میخورد تا اینکه ۲ماهگی تو خواب دادم وقتی بیدارشدم میخورد الان که شیر خودمو میخوره ۷ماهشه عزیزم توام شیرت طعمش عوض شده بوده خودتو ناراحت نکن اینهمه بچه شیر خشکی