الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه به اون صورت موی اسیب دیده کوتاه بشه بهتره کراتین سلیمی موادم کلد لیبل
اونکه قراره کوتاه کنم موهامو.موادو از کجا گرفتی؟ منوچهری؟ قیمت مواد و دست مزد چقدر شد؟
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
من انجام دادم و خيلي راضي بودم موهامم لخت لخت مونده هنوز.ولي اينطوري نيست كه فكر كني اصلا ريزش نداره واسه من يه كم ريزش داشت اما چون موهام پره مهم نبود واسم
من بندرعباس انجام دادم موهام تقريبا تا وسط كمرم ميشه و ٨٠٠ شد البته چند ماه پيش
چقدر خوب شد. به من گفت اگه موهاتو کوتاه کنی ۴۰۰. یه جای دیگه پرسیدم بلندی موهای خودم گفت ۷۰۰. موندم کدومو برم.
سمت غرب تهران من چون شرقم با اژانس رفتم خوب خیابونارو بلد نیستم سمت پاساژ مهستان
ممنون از راهنماییت.