2777
2789

گریمور جان اگه هستی بیا میخواستم درمورد صافی ژاپنی بپرسم هنوزم انجام میدید شما؟

دوستان کسی ریباندینگ یا همون صافی ژاپنی انجام داده راضی هستید؟ریزش نداره؟صافی دائم هست؟میدونم ریشه مو که دربیاد نیاز به ترمیم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم ولی کراتین راضی ترم

عروس کوچولو من میخوام کراتین کنم، میتونم بپرسم کجا انجام دادی؟ کراتین ترمیم موهای اسیب دیده هم هست؟

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
نه عزیزم دائم نیست میگن اما نیست  من انجام دادم دیگه

من 8 ماه ميشه كه انجام دادم بجز ريشه موهام كه بيرون اومده جاهاي ديگه لخته لخته

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
عروس کوچولو من میخوام کراتین کنم، میتونم بپرسم کجا انجام دادی؟ کراتین ترمیم موهای اسیب دیده هم هست؟

نه به اون صورت

موی اسیب دیده کوتاه بشه بهتره

کراتین سلیمی

موادم کلد لیبل

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من انجام دادم يكم به موها آسيب ميزنه فكر ميكنم كراتين بهتره ولي واقعا از صافيش لذت ميبرم

از صافی کراتین یا ژاپنی؟

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸