2777
2789
عنوان

خانومای باردار و اقدامی لطفا بیاین

212 بازدید | 43 پست

من ۴ ماهه اقدام کردم برای بارداری ولی از وقتی اقدام کردم تو خون پریودیم لخته های خون هستش چرا به نظرتون اینطور شده.وقبلا پریودم ۶ ۷ روز بود ولی الان روز ۴ تقریبا تموم میشم

میشه راهنماییم کنید که این حالتها طبیعیه آیا؟

دقیقا منم ماه اول اقدام بودم یه روز زودتر از موعدم پریود شدم و معذرت میخوام لخته میدیدم خون ریزیمم کمتر از دفعات قبل بود!

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خورده تاثیر داره توی دیر پری شدن و اینا.لخته خون هم اگه فاصله بین پری ها طولانی بشه، دیواره رحم ضخیم میشه و باعث میشه خون لخته لخته بیاد.

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
دقیقا منم ماه اول اقدام بودم یه روز زودتر از موعدم پریود شدم و معذرت میخوام لخته میدیدم خون ریزیمم ک ...

نمیدونم بعضیا میگن به خاطر اینکه رحم داره آماده میشه برای بارداری

م این ماه کلی ذوق کردم علایم داشتم فکر کردم باردارم در کمال ناباوری یک هفته زودتر پریود شدم حالم کلی ...

منم تو ماه اول اقدامم یه روز مونده به موعد پریود شدم علائم بارداریم داشتمااا.وای که چقد گریه کردم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
دوره هام 28 بود 2 ماه شد 32 الان شدم 25 ،این ماه چطوری اقدام کنم؟

منم دقیقا همینطوری شدم ماه اول ۳۴ روز شدم ماه بعد ۲۷ ماه بعد۳۰ این ماه دقیق ۲۸ روز

یا از همون روز ۱۱_۱۲پریود اقدام کن  یا از کیت تخمک گذاری استفاده کن