2777
2789

سلام خانوما دیگه چیکار کنم به خدا چیزای مقوی میخورم فقط شیر نمیخوردم که دیشب اونم خوردم. بچه ام تو بیداری فقط پنج دیقه شیر میخوره وزن تولدش سه کیلو دیروز بردم دکتر چهارماه و یازده روزش بود گفت ۶٫۳۰۰

گفت الان باید نزدیک هفت کیلو باشه

خب چیکار کنم. غذا هم گفت تا شش ماه نباید بدی‌

یعنی مادرا همش باید نگران باشن؟! خب الان من دیگه چیکار کنم نمیخوام شیرخشک هم بدم.

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو خواب بهتر میخوره اما خب کل روز که نمیتونم هی بخوابونم شیر بدم نهایت پنج بار میشه

تو٢٤ساعت بايد بين ٨تا ١٢بار شير بخوره و اينكه ٦تا پوشك سنگين داشته باشه اگه اينطوره كه پس شيرش به اندازه كافي ميخوره

آره تو خواب بهتر میخوره اما خب کل روز که نمیتونم هی بخوابونم شیر بدم نهایت پنج بار میشه

من امروز واکسن چهار ماهگی زدم وزنش ۷۳۰۰ بود...موقع تولد هم ۳ بود

هر روز کره مربا خامه و میوه زیاد میخورم

تو برنجم هم کره محلی میریزم

بادوم و گردو هم میخورم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
تو٢٤ساعت بايد بين ٨تا ١٢بار شير بخوره و اينكه ٦تا پوشك سنگين داشته باشه اگه اينطوره كه پس شيرش به ان ...

۶ تا! چ خبره😑

من خودم ۵ بار عوض میکنم همشم پی پی

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود