2777
2789
یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم ...

مثلا اگه برادرت بر میداشت میخواست به شما بده؟

اونی که گول خورده برادرته که پولشو فامیل زنش بردن الان شما چرا حرص میخوری

داداشت باید حرص بخوره که به وقتش هوشیار میشه و میخوره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم براتون تمام طلاهایی که برادرم براش خریده بود فروخت جهیزیه خرید بعدش شب عروسیش بدون طلا بود&nb ...

اين درد و دل ها رو بايد برادرتون بياد تاپيك بزنه 

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
چی بگم براتون تمام طلاهایی که برادرم براش خریده بود فروخت جهیزیه خرید بعدش شب عروسیش بدون طلا بود&nb ...

جهیزیه اوردن وظیفست؟ مال خودش بوده خب.

حالا اگه نمیفروخت اون موقع و بعدش میفروخت که داداشت خونه ماشین بخره اون موقع زن بدذات نبود و فرشته میشد؟ 

حرفایت بوی حسادت میدهد.

اول وآخر تمام مردا مال زنشون هستن اما اینکه با زرنگی  پای قوم شوهر رو ببری که هر کاری خواستی بک ...

شاید شما دخالت میکردید ویا کاری انجام میداد سرزنشش میکردید زندگی اون وبرادرتون جداست اینو بدونید اونا اختیار زندگیشونو دارن

استارتر خواهر شوهر بازی داری در میاریا. هرچه برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند. ببین دوست دار ...

هر کسی جایگاه خودش رو داره برادر من برادرمن همین من دوست دارم باهم خوب باشن نه سر بردرم کلاه بذاره

بنظر من اصلا بهشون فکر نکن فقط خودت فرسوده میشی

عروستون میخواد مالک برادرت باشه و نذاره شمارو ببینه اتفاقا خدا از این ناحیه هم امتحانش میکنه و یه روزی هم متوجه میشه چه کار پوچی انجام میداد

برادرتون شخصیت مستقلی نداره 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
هر کسی جایگاه خودش رو داره برادر من برادرمن همین من دوست دارم باهم خوب باشن نه سر بردرم کلاه بذاره

داداشت يه فرد بالغه شما نگرانش نباش 

از گل نازکتر تا حالا بهش نگفتم

از نظر خوذت بله ولي واقعيت چيز ديگس

فكر ميكني داري دلسوزي ميكني ولي دقيقا داري حسادت ميكني

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

کلاه بزاره چیه!!!! مگه داداشت عقل نداره که ببینه و تشخیص بده. میگم تو چقدر خوشبختی که الان مشکلت اینه!

اگه قضیه برعکس بود شما بودی عروس همه موافقت بودن ...ولی حق با شماس  مخصوصا کادوها  

ربطي نداره عزيزم موضوعات استارتر مسأله خصوصي بين داداش و زنداداششه مثلا خدايي نكرده ب استارتر فوش نداده كه حق أو بهش بديم

ای کاش می تونستم کاراش رو براتون بشمارم تا متوجه بشید اصلا دخالتی در کار نیست اما بعضی عروس خانما واقععا بی انصافن اما روزگار می چرخه همه هم عروس دار میشن هم داماد دار اون وقت باید حالشون رو پرسید واقععا یه خواهر شوهر جز سر بلندی زندگی برادرش چی می تونه بخواد اما شخصیت سمی عده ای خیلی دلها رو می سوزونه انشاالله خداوند هدایتشون کنه