ماهگی مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 57 عنوان زن برادرم خیلی بدذات | مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 80 پست چند وقتی برادرم ازدواج کرده اینقدر خانومش مارو اذیت کرده هرجا اون باشه اصلا دوست ندارم برم واااقعا تحملش رو ندارم 1397/11/16 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atefeh27 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9336 تا کی میخواد بدذات باشه تا کی میخواد مالکیت کنه خودشون یه روزی خسته میشن میفتن به جون هم ببخشيدا اينكه ميگين زنشه اونم شوهرشزن مالك شوهرش نباشه كيي باشه؟خواهر؟؟؟؟؟؟؟اخر سر زن و شوهرن كه براي هم مي مونن نه خواهر برادر یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
ماهگی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 57 یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم به برادرم ندادن حتی یه کلمه هم ما حرفی نزدیم زنوگیشون خراب نشه اما اصلا حالیش نیست
hedyejon عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2221 دقیقا منم این اشتباه رو برا داداشم کردم بخدا دوتا دختر خوب دختر عمه و دختر خالهه یکیشون از لحاظ زیب ... اره دقیقا مث ما میفهمم چی میگی کاملا
atefeh27 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9336 خب طبیعیه وقتی یه دختر بعد سالها رویا پردازی با عشقش ازدواج میکنه انتظار داره تمام توجه شوهرش به اون ... چي طبيعيه؟اينكه قربون صدقه داداشت بري؟و به زنش بي محلي كني؟ یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
atefeh27 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9336 یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم ... چند وقته ازدواج كردن؟ یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
mahak79 عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 711 یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم ... خب حتما برادرت مشکلی نداشته برادرت که بچه نیست نیازی هم به وکیل نداره شما نگران اون نباش صلاح مملکت خویش خسروان دانند
ماهگی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 57 چی بگم براتون تمام طلاهایی که برادرم براش خریده بود فروخت جهیزیه خرید بعدش شب عروسیش بدون طلا بود
setareshabam عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 1006 هيچ ادمي بي دليل كاري نميكنه مكر اينكه عقده اي باشه خیلیا عقده ای و هرزه هستن بمحض ورود به خانواده تا متوحه موقعیت میشن شروع به اذیت و رفتارای زشت میکنن دقیقا ضرب مثل خر تو چمن میوفته دردسرش میگیره
سولماززز عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 780 استارتر خواهر شوهر بازی داری در میاریا.هرچه برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند.ببین دوست داری تو مالک شوهرت باشی؟ یا خواهر شوهرت؟وقتی زن گرفتین برای داداشت باید بفهمی که اون دیگه زندگی جدایی داره و اولین کس زندگیش زنشه.
mahak79 عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 711 چي طبيعيه؟اينكه قربون صدقه داداشت بري؟و به زنش بي محلي كني؟ اینکه زن بخاد مالک مالک شوهرش باشه و نزاره کسی به جز خودش قربون صدقه ش بره
atefeh27 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9336 چی بگم براتون تمام طلاهایی که برادرم براش خریده بود فروخت جهیزیه خرید بعدش شب عروسیش بدون طلا بود&nb ... طلاهاي خودش بوده یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
saniss عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 5378 یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم ... أين مورد ب شما مربوط نميشد إز چه لحاظ شمارواذيت ميكنه!؟؟؟ خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
atefeh27 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9336 اینکه زن بخاد مالک مالک شوهرش باشه و نزاره کسی به جز خودش قربون صدقه ش بره دقيقاااخيلي زور دارهاصلا معلومه الكيه یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
mamaneysan عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 4754 بی عرضگی از برادرتونه که بعد یه عمر خانوادشو نشناخت و تا زنشون دید خودشو گم کرده 🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
atefeh27 عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9336 بی عرضگی از برادرتونه که بعد یه عمر خانوادشو نشناخت و تا زنشون دید خودشو گم کرده 😑😶 یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است