2777
2789
تا کی میخواد بدذات باشه تا کی میخواد مالکیت کنه خودشون یه روزی خسته میشن میفتن به جون هم

ببخشيدا اينكه ميگين زنشه اونم شوهرش

زن مالك شوهرش نباشه كيي باشه؟خواهر؟؟؟؟؟؟؟

اخر سر زن و شوهرن كه براي هم مي مونن نه خواهر برادر

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم به برادرم ندادن 

حتی یه کلمه هم ما حرفی نزدیم زنوگیشون خراب نشه اما اصلا حالیش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه وقتی یه دختر بعد سالها رویا پردازی با عشقش ازدواج میکنه انتظار داره تمام توجه شوهرش به اون ...

چي طبيعيه؟اينكه قربون صدقه داداشت بري؟و به زنش بي محلي كني؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم ...

چند وقته ازدواج كردن؟

یک نمونه رو براتون میگم مثلا تمام پولی که برای عروسیشون جمع شده بود خودش و فامیلش برداشتن یک قرون هم ...

خب حتما برادرت مشکلی نداشته برادرت که بچه نیست نیازی هم به وکیل نداره شما نگران اون نباش صلاح مملکت خویش خسروان دانند

هيچ ادمي بي دليل كاري نميكنه مكر اينكه عقده اي باشه

خیلیا عقده ای و هرزه هستن 

بمحض ورود به خانواده تا متوحه موقعیت میشن شروع به اذیت و رفتارای زشت میکنن دقیقا ضرب مثل خر تو چمن میوفته دردسرش میگیره

استارتر خواهر شوهر بازی داری در میاریا.

هرچه برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند.

ببین دوست داری تو  مالک شوهرت باشی؟ یا خواهر شوهرت؟

وقتی زن گرفتین برای داداشت باید بفهمی که اون دیگه زندگی جدایی داره و اولین کس زندگیش زنشه. 

چی بگم براتون تمام طلاهایی که برادرم براش خریده بود فروخت جهیزیه خرید بعدش شب عروسیش بدون طلا بود&nb ...

طلاهاي خودش بوده

أين مورد ب شما مربوط نميشد إز چه لحاظ شمارواذيت ميكنه!؟؟؟

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
اینکه زن بخاد مالک مالک شوهرش باشه و نزاره کسی به جز خودش قربون صدقه ش بره

دقيقااا

خيلي زور داره

اصلا معلومه الكيه

بی عرضگی از برادرتونه که بعد یه عمر خانوادشو نشناخت و تا زنشون دید خودشو گم کرده 

😑😶