2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ادیتش کردین اونم جواب کاراتونوداده

دقيقا همينه

چون وضعيت منم همينه انقدر خواهرش اذيتم كرده كه دلم نميخاد اسمشو بيارم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

شما سعی نمیکنی مالک شوهر اون بشی احیانن

شاید اون فک کنه تو میخای بیش تر از خودش به شوهرش نزدیک شی برای همین سعی میکنه روابطه تون ‌کم بشه و وابستگی شما  به شوهرش کم بشه

بخدا اصلا من چون فامیل شوهرم خیلی بد بودن خیلی حواسم بود به کارام که اذیت ش نکنم اما خودش از اول ببخ ...

خب بگو یه نمونه از کاراشو ما که نمیتونیم همینجوری قضاوت کنیم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
شما سعی نمیکنی مالک شوهر اون بشی احیانن شاید اون فک کنه تو میخای بیش تر از خودش به شوهرش نزدیک شی ب ...

دقيقا شبيه خواهرشوهر من

دائم قربون صدقه شوهرم ميره و براش خريد ميكنه 

بعد بمن بي محلي ميكنه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

عزیزم باید سعی کنی اعتمادش جلب کنی یه مدت طول میکشه  شاید سو تفاهمی یا حرفی شنیده که باعث بدبینیش به شما و خانوادتون شده .... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
خدا به دادم برسه واسه یدونه داداشم دنبال زن هستیم 

شمااگه بازن برادرتون خوب رفتارکنید وتوزندگیش دخالت نکنید اونم به شمااحترام میزاره وازارتون نمیده انشاالله برادرتون خوشبخت بشن

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍
بالاخره برادرت میفهمه ذات پلیدشو شک نکن

هيچ ادمي بي دليل كاري نميكنه

مكر اينكه عقده اي باشه

دقيقا شبيه خواهرشوهر من دائم قربون صدقه شوهرم ميره و براش خريد ميكنه  بعد بمن بي محلي ميكنه

خب طبیعیه وقتی یه دختر بعد سالها رویا پردازی با عشقش ازدواج میکنه انتظار داره تمام توجه شوهرش به اون باشه انتظار داره تنها زن زندگیش باشه

اگه دختر خوب توی اقوام دارین دختر خاله دایی چیزی که بشناسینش ذاتش و خونوادشو مهربون و راستگو باشه&nb ...

دقیقا م‌نم این اشتباه رو برا داداشم کردم بخدا دوتا دختر خوب دختر عمه و دختر خالهه یکیشون از لحاظ زیبایی بیست بود یگیشو ار لحاظ اخلاق ولی همیشه میگفتم ازدواج فامیلی خوب نیست چون ازهمه جیهم خبر داربم ولی اشتباه بزرگی کردم داداشم رفت دست گڋاشت رو یه دختر که چهارسال از خودش بزرگتر منم با میلو رغبت بداش استین بالازدمو جورش کردم حالا دختره بواسطه سنش  اینقدر سیاست داره که هزارنفرو میبره لب پشمخ تشنه برمیگردونه اینقدرسیایت داره بعد اون دخترای فامیلمون سنشون پایین و نعصوم بود خبلیاشتباه کردم