2777
2789
عنوان

کدوم شهر برای زندگی بهتره

2581 بازدید | 91 پست

خانما من الان ساکن اهوازم ولی دنبال زندگی توی شهردیگه هستم کدوم شهر هواش خوبه و قیمت خونها هاش برای کرایه مناسب تره؟ 

دنبال یه شهری هستم که پیشرفت داشته باشه وکلا مناسب زندگی باشه

فروش آنلاین لباس زنانه و بچگانه و لوازم ارایشی

ارسال به سراسر ایران 

ایدی کانال تل گرام @pushak_takk

ایدی اینستاگرام pooshak_takk

کاربر قبلیمو یکی از آشناها شناخت حذف کردم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط وطن و زادگاه 

با هیچی عوضش نکن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

اگه‌واسه‌کار‌میخایی‌شمال‌اصلا‌‌‌نیا‌‌‌‌همون‌بیا‌تهران‌ولی‌ارامش‌نداری

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍