2777
2789
عنوان

ورم صورت و دندان

79 بازدید | 8 پست

دوستان دندونم از صبح درد میکنه ولی الان داره یواش یواش ورم میکنه میخواستم برم بکشم پشیمون شدم بعد چن روز ورم میخوابه ینی عفونت کرده؟و نرم دکتر چیزی میشه؟

دندونت عفونت کرده

و عفونت می‌تونه خطرناک بشه

برو دنبال درمانش 

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندونت عفونت کردهو عفونت می‌تونه خطرناک بشهبرو دنبال درمانش

من ۸ تا دندون کشیدم پیش دکترم هیچکدوم اینجوری ورم نداشتن صبح فقط خربزه خوردم خنک بود درد گرفت بعد ورم 

عفونت دندون داری خطرناکهحتما همین الان اورژانسی برو دندون پزشکی های شبانه روزی درمان بگیر

چرا من کسایی رو دیدم که ورم داشتن اینا اما بعد چن روز بدون دکتر رفتن خوب شده 

نمی‌دونم ولی بعداً ممکنه باز اذیت کنه و عفونت اگر باشه مشکل ساز شه

نه فردا میرم ببینم چیه اخه عزیزم دستم میزنم انگار توی صورتم چیزی هس همونجا ینی عفونته ؟باید برم خودم دکتر دارم برم ببینم چی میگه تا گوشم سرم درد میکنه 

من ۸ تا دندون کشیدم پیش دکترم هیچکدوم اینجوری ورم نداشتن صبح فقط خربزه خوردم خنک بود درد گرفت بعد ور ...

آبسه کرده عزیزم

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...