2777
2789
عنوان

باتجربه ها در بارداری لطفا

109 بازدید | 11 پست

سلام....اینکه حالات دوتا بارداری یه نفر کاملا متفاوت باشه ثابت کننده این هست که جنسیت بچه ها متفاوته... یا اگه دو بارداری  بسیار شبیه باشه یعنی جنسیت ها یکیه؟...تجربه ای دارین؟

ان مع العسر یسری... 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا شکم اول استرسشون زیاد ترس زایمان و.. ویار دارن در حد چی.. فشارشون همیشه پایین افسردگی میگیرن و..

ولی تو دومی همه چی براشون عادیه و ممکن جنسیت نی نی همون باشه ولی حالاتشون یکی باشه

من تو پسرم ویار داشتم استرس هزار بود.. الان ریلکسم دکتر گفته احتمالا دختر.. تو ۱۶ هفته گفت معلوم میشه..

نه بارداری ها متفاوته .‌‌‌‌‌‌‌ربطی به جنسیت هم نداره 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

نه منو دوستم باهم پسر باردار بودیم من اصلا حالت تهوع نداشتم ولی اون شدیییدا  حالت تهوع داشت و بد ویار بود

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
اگه تا هفته ۱۲ که گذشت بازم تهوت مث الان بود پسره اما اگه تا هفته ۱۴ شدید بود دختره 

مال منم گفت احتمالا دختر ولی اصلا ویار نداشتم اصلا...تهوع نداشتم اصلا..الانم ۱۵ هفته ام..انگار نه انگار حامله ام ولی سر پسرم به زور ب۶ یه لقمه نون میخوردم و بالا میاوردم..

مال منم گفت احتمالا دختر ولی اصلا ویار نداشتم اصلا...تهوع نداشتم اصلا..الانم ۱۵ هفته ام..انگار نه ان ...

اصولا اینطوریه اما بازم هر کسی متفاوته این مطلبو تو کانال بارداری خونده بودم