2777
2789
عنوان

خانوماي خوش سليقه+عكس

246 بازدید | 10 پست

كسي ميدونه از اين چراغ خواب هاي خرگوش كجا يا كدوم سايت ميفروشن؟توروخدا اگه كسي ميدونه ج بده دربه در دنبالشم 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان لاله زار رفتی ببینی؟

نه عزيزم اونجا هست؟من تهران نيستم ولي اگه حتما باشه يه جوري ميرم ميخرم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
آخی چه نازه واااایییی ایشالله زود پیدا کنی منکه عاشقش شدممممم

خيلي دوستش دارم ولي اصلا نيست.اعصابمو بهم ريخته.تو هيچ سايتي هم نديدم😕😕😕

تو اینستا سرچ کن چراݟ خواب بچگانه من چراغ خواب کیتی دیدم تو اینستا

اره كيتي و هاپو و اينا هستن ولي خرگوش اين مدلي خودشم بزرگ باشه اصلا نيست

تو اینستا سرچ کن چراݟ خواب بچگانه من چراغ خواب کیتی دیدم تو اینستا

مال دختر من کیتی. خیلی نازه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
مال دختر من کیتی. خیلی نازه

عزيزم ازكجا خريدي؟مدل اينطور خرگوش هم داشت؟

عزيزم ازكجا خريدي؟مدل اينطور خرگوش هم داشت؟

من سه سال پیش خریدم .ندیدم خرگوش اونموقع. من از یکی از شهرها لرستان خریدم.البته مامانم خرید برا سیسمونی 😆😆😆

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد