2777
2789
عنوان

خانومای باردار

90 بازدید | 7 پست

من الان ۴ ماهه اقدام کردم برای بارداری ولی فعلا نتیجه نگرفتم.توی این ۴ ماه چندروز مونده به پریودم سمت چپ شکم تیر میکشه طوری که میزنه به کشاله رانم.و پریودیم قبلا ها ۶_۷ روزه بود الان ۴-۵ روزه تموم میشه.وهمینکه تونریزی پریودیم به صورت لخته هم هست.کنر درد قبل پریودیم هم خیلی زیاده.

میشه خانومایی که باردار شدن بگن اینا نشونه چیه قبل از اقدام هیچ کدوم این حالتها رو نداشتم.

این حالتها خوبه یابد؟

شاید دردها بخاطر کیسته 

کیست نداری؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

سلام عزیزم من که این حالتارو نداشتم شمام واسه اینکه خیالت راحت بشه برو یه ویزیتدکتر زنان چکاپ بشی‌ خوبه واسه قبل بارداری هم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آزمایشات و سونو پیش از بارداری رفتم مشکلی ندارم

من قبل از بارداری چون سقط داشتم درد شدیییید داشتم تو پریودی بعدش باردار شدم

قبل از سقطم دردام زیاد بود

کلا درد پریودی علامت خوبیه. نشون دهنده این هستش که دیواره رحمت که ضخیم شده بوده در حال ریزش هست و از ضخامتش کم میشه

چون رحم ضخیم چیز خوبی نیست دیگه

بازم برو از دکترت سوال کن 

انشالله به زودی مامان بشی🌹♥️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
رفتم هم سونو هم آزمایش مشکلی ندارم

خب پس نگران نباش عزیزم ایشالا که هیچی نیست ممکنه از استرس باشه توکل بخدا

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
من قبل از بارداری چون سقط داشتم درد شدیییید داشتم تو پریودی بعدش باردار شدم قبل از سقطم دردام زیاد ...

یه نفر دیگه هم بهم گفته که درد طرف چپ یعنی تخمکها دارن فعال میشن