2777
2789

من یه اشتباهی کردم که از سر بی عقلی بوده 

الان انقد خودمو سرزنش میکنم 

بخدا هرچی میکشم از زبون درازمه 

بیخودی برا یکی دل سوزوندم و خودم زشت شدم تهش

لطفا نگین تعریف کنم چون اولا مفصلا دوما خجالتم میشه.

فقط بهم بگین شما هم از این بی عقلیا وزبون درازیا وفوضولیا داشتین عایا؟

صد در صد👮

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟من اصلا نفهمیدم موضوع چیه؟ ولی کسی بخاطر زبانم سرزنش نکرده ولی من وقتی غرورم میزارم زیر پام حالم از خودم بهم میخوره و دیگه اون کار رو نمیکنم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

نه من زبون دراز نیستم 

فضول هم نیستم 

ببخشید از اینا که این صفات رو دارن خوشم نمیاد ازشون دوری میکنم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

همین چیزاس که تجربه میشه عزیزم....گذشته دیگه تو هم بگذر

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
نه من زبون دراز نیستم  فضول هم نیستم  ببخشید از اینا که این صفات رو دارن خوشم نمیاد ازشو ...

نه ستاره جون اونجوری نه اتفاقا من کم حرف میزنم ولی چون خوش صحبتم تو این مورد جوگیر شدم خب سنم کمه نمیدونستم چجوری به چیزی ک میخوام برسم