2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم...خواهرانه کمکم میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زبون دارم ولی هرجایی استفاده نکردم اگه برای پسری این کارو دیگه نکن چون شاخکهای بقیه فعال میشه دیگه برای شخصیتت تره هم خورد نمی کنن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
نه ستاره جون اونجوری نه اتفاقا من کم حرف میزنم ولی چون خوش صحبتم تو این مورد جوگیر شدم خب سنم کمه نم ...

عزیزم کلا دختر کم حرف بهتره 

کسی که با صدای بلند صحبت نکنه(کلی دارم میگما مخاطبم شما نیستی)

فحش نده ، کنایه نزنه یعنی با تیکه منظور صحبتاشو نرسونه

تو کار کسی دخالت و فضولی نکنه هر وقت کسی نیاز داشت کمکش کنه

یا اول ازش سوال کنه اگه میخوای کمکت کنم نه اینکه خودش سرک بکشه و...

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم کلا دختر کم حرف بهتره  کسی که با صدای بلند صحبت نکنه(کلی دارم میگما مخاطبم شما نیستی) ف ...

دقیقا 

منم به شدت به این آداب پایبندم 

واسم رفتار شیک و خانومانه خیلی مهمه

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

عزیزم زبونم خیلی تند نیست بیشتر از کسی عصبی بشم سکوت میکنم و چیزی نمیگم ولی خود خوری میکنم ... فوضول هم نیستم ببین چه جوری بهت بگم ... به نظر من هر ادمی تا یه حدی فوضولی رو داره این عقیده شخصی منه ... در مورد کاری هم که انجام دادی به نظر خودت بی عقلی همه ادما مرتکب شدن منم همین طور ... اما میتونی جبران کنی گذشته رو فراموش کنی ... من هر روز با یاد و اشتباهات گذشته سر میکنم حتی گریه هم میکنم اما دارم رو خودم کار میکنم سعی کنم فراموش کنم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺