دوره اول،بعد چند روز پری شدین؟چند سیکل پریود شدین؟البته من پریودم نامنطم نبوده ولی تو اقدام ماه پیش یک هفته عقب انداختم و دکتر داد گفت اگر باردار شدی ماه بعد جای نطفه رو محکم میکنه اگر باردار نباشی بعد قطعش پری میشی
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
من ۵ روزه قطع کردم ۲۹ سیکلم بنظرت احتمال بارداری هست؟
اره چرا نیست
نمیدونی تخمکت کی ازاد شده بوده؟
من روز ۱۲ پری ازاد شده
۱۴ روز یا ۱۶ روز بعدش قائدتا باید پری میومد امروز ۱۶ روز بعدشه خبری نیس
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
اره چرا نیست نمیدونی تخمکت کی ازاد شده بوده؟ من روز ۱۲ پری ازاد شده ۱۴ روز یا ۱۶ روز بعدش قائدتا ...
من ۱۳ سیکلم رفتم سونو گفت یکی ازاد کردی یدونه ۱۹ هم داری که اونم تا فردا یا پسفردا ازاد میشه ،نهایتا من تا ۱۴ یا ۱۵ اون یکی تخمکمم ازاد شده البته اگر اون قبلی نگرفته باشه
یعنی ب روز تخمک گداریت ربط داره من الان تقریبا ۱۵ یا ۱۶ روز از تخمک گذاریم گذشته
اره ربط داره فولیکولت خوب بوده ان شالله مامانی
من فولیکولم ۱۲ بود خوب نبود اصلا ولی امید دارم