سلام من خیلی وقتها پهلوهام درد میکنه چندبار آزمایش دادم گفتن کلیه و مثانه ت مشکلی نداره هر بار که سرما به پهلوهام میزد پهلوهام درد میکرد و من بعد یه مدت خوب میشدم یا قرص عفونت میخوردم حالم خوب میشد ولی دیروز برای اولین بار رفتم سونو گفت که یک فیبرم 5 سانتی دارم ،من سه ساله ازدواج کردم و بچه ای ندارم آخه شاغلم میخواستم خونه داشته باشیم بعد بچه دار شیم البته همسرمم دوست نداشت اصلا واسه بچه حالا دکترم گفته باید باردار شم بچه ها من میتونم باردار شم دیشب تا صبح گریه کردم من فوق العاده میترسم آیا واسه خودم و بچه م اتفاقی نمی افته؟بچه ها دارم دیونه میشم امروز رو مرخصی گرفتم نرفتم سرکار میخوام برم یه دکتر خوب شما بگین این فیبرم درمان داره یا نه نمیخوام عمل کنم تو رو خدا بهم بگین چیکار کنم😔😔😔😔
اینجا با فیبروم نه سانتی هم باردار شدن عمل کن ترس نداره که منم عمل کردم
نترس هیچ اتفاقی نمیفته
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
من به شدت روحیه مو باختم از دیشب تا حالا فقط به مرگ فکر کردم شوهرم خیلی واسم نگرانه،همش میگی کیژان قوی باش ولی نمی تونم ،شوهرم الان عذاب وجدان داره چون من بهش گفتم که تقصیر توءه که نذاشتی بچه دار بشم میدونم نباید اینو میگفتم ولی من واقعا بهم ریخته هستم این روزها شما بگین امکان داره سونو اشتباه کرده باشه امکان داره من باردار شم امکان داره اتفاقی واسه بچه نیافته
من روحیه مو باختم میدونم باید قوی باشم ولی نیستم زودی گریه م میگیره من دلم میخواست تو بهترین شرایط موجود واسه بچه اقدام کنم نه اینطوری زوری و با این روحیه خراب 😔
منم فیبروم پنج سانتی دارم. دوتا دکتر خیلی معروف و خوب رفتم. یکیش گفت عمل کن. دومی گفت نمیخواد عمل بشی بعدشم گفت کی فیبروم عمل میکنه رحمت تکه تکه میشه اگه عمل کنی. اول ازم پرسید قصد بارداری داری؟ گفتم نه. شما که میخوای باردار بشی به دکتر بگو. برای بارداری نمیدونم فرق میکنه یا نه.
منم فیبروم پنج سانتی دارم. دوتا دکتر خیلی معروف و خوب رفتم. یکیش گفت عمل کن. دومی گفت نمیخواد عمل ب ...
آخه من بچه ای ندارم منم نمیخوام عمل بشم من خواهرم یه ماه پیش فیبرم 2 سانتی داشت ولی دکترش گفت عمل نمیخواد و بهش آمپول و قرص داد و گفت بعد 1 ماه سونو بده ببینم رفع شده یا نه که خوشبختانه رفع شده بود و عمل نخواست ولی مال من 5 سانته من نزدیک سکته کنم😔
عزیزم چرا انقد پریشونی؟خواهر منم فیبروم داره..الانم سه تا بچه داره..اینکه نگرانی نداره
جدی میگی تو رو خدا یه ذره امید بهم بدین انقد ناراحتم که انگار دارن گورمو میکنن آخه در کل آدم ترسویی هستم از بارداری میترسیدم چه برسه به اینکه فیبرمم داشته باشم
جدی میگی تو رو خدا یه ذره امید بهم بدین انقد ناراحتم که انگار دارن گورمو میکنن آخه در کل آدم ترسویی ...
عه وا😒😒😒نترس هیچی نیس..همین استرس خودش بزرگترین مانع بارداریه..اول اینکه ارامشتو حفظ کن بعدم میری دکتر تحت نظر دکتر دوران بارداری خوبی رو طی میکنی..به همین راحتی😁