2777
2789
عنوان

بارداری

212 بازدید | 12 پست

سلام  من 3 ماه اقدام به بارداری کردم ولی هنوز نتونستم باردار بشم قبل از اقدام به بارداری رفتم دکتر کلی آزمایش دادم سونو گرافی واژینال هم دادم دکتر بهم گفت مشکلی نداری ولی چون خواهرم مشکل داشته میترسم چیکار باید بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ادم مگه بعد از سه ما استرس مي گيره،؟؟؟؟خيلي طبيعي نگران نباش،اصلا خودت رو با خواهرت مقايسه نكن،تا يك سال طبيعي من خودم ٨،٩ ماه اقدام كردم با اينكه هيچ مشكلي نداشتم بعد حامله شدم اصلا خود استرس اصلاااااااا نميزاره باردار شي

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️
عجله نکن منم ماه چهارم اقداممه و بچه دوم استرس برات خوب نیست بیخیال اقدام کن

خدا رو شکر که یکی داری 

استرس من واسه اینه که شوهرم همش میگه نکنه ما هم مشکل داشته باشیم 

همش خودش رو میگه ولی می دونم ته دلش اینه که من مشکل دارم 

مادر شوهرم هم به خواهر شوهرم گفته فرزین که خیلی بچه دوست داره نکنه مشکل دارن که بچه نمیارن 

تازه اصلا نمیدونن اقدام کردیم 

بابا خودمم همش میگه 

خسته شدم دیگه

دوست ندارم با هیچ کدوم ارتباط داشته باشم 

خدا رو شکر که یکی داری  استرس من واسه اینه که شوهرم همش میگه نکنه ما هم مشکل داشته باشیم  ...

دکتر وقتی گفته مشکل ندارین حتما ندارین دیگه بشوهرت بگو تا بدنت اماده بشه برا بارداری طول میکشه حتی اگه برا بچه دوم سوم باشه کمتر کسی ماه اول اقدام باردار میشه بعدم تا یکسال اقدام اگه بچه دار نشی میتونی بری دکتر و پیگیری کنی هنوز زوده برا نگران شدن الکی خودتونو اذیت نکنین