2777
2789
عنوان

اقایون بیاین یه سوالی دارم

344 بازدید | 26 پست

مردا وقتی اختلاف باهمسرشون دارن و میگن ک جداشیم. و  درون حال میگن  ازت متنفرم و پشیمونم از ازدواج باهات  فقز دوسدارم  زودتر تموم بشه

واقعا حرفشون از ته دله؟ خودشون  پشیمون نمیشن از طلاق؟ خودشونم شبوروز فکز و خیال میکنند؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
واقعا سوال خوبی بود

انقد  فکر و خیال کردم داغونم 

همسرم عاشق من بود واقعا عاشق اما میگ ازم متنفره و طاقت دیدنمو نداره

مگه میشه انقد زود متنفر شده باشه

حس میکنم بدگوییای خانوادش از من روش خ تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگ داره به اینکه چه اتفاقی افتاده که به اینجا رسیدن و چقدر محبت مونده، اگر میخواین بدونید از ته دل هست یا نه، فقط زمان میتونه نشون بده

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.
انقد  فکر و خیال کردم داغونم  همسرم عاشق من بود واقعا عاشق اما میگ ازم متنفره و طاقت دیدن ...

بدگویی خانواده به تنهایی اونو به اینجا نمیرسونه...باید مسائل دیگه ای هم باشه. مشاور رفتین؟

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
انقد  فکر و خیال کردم داغونم  همسرم عاشق من بود واقعا عاشق اما میگ ازم متنفره و طاقت دیدن ...

همسر من به منم میگه.

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

من همیشه این حرفارو تو دعوا به همسرم میزنم😔😔😔😔😔بنده خدا دیگه جوابی پیدا نمیکنه سکوت میکنه

ببین یه چیزی بگم

حرف باد هواست چه زنونه اش و چه مردونه اش

مرد اگر زنش رو نخواد کاملا در رفتارش مشخص میشه در سردی رفتار و احساسش و شب نیومدنها و یا دیر اومدنها و جوابهای سر بالا و ...

حرف رو ملاک قرار نده

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
بدگویی خانواده به تنهایی اونو به اینجا نمیرسونه...باید مسائل دیگه ای هم باشه. مشاور رفتین؟

اره حلو مشاور گف ازت متنفرم

مساور گف مشکلتون اصلا حاد نیس سطحیه قابل حله اون گف دیگ نمبخامش

شاید شخصیت شما از نوع "مهرطلب" باشه.مردها وقتی به یک زن مهرطلب میرسن ممکن هست مدام بترسونندش...

مثلا از اینکه تو ترسو هستی و بهت میگه طلاق و تو رو به هم بریزه احساس قدرت میکنه....

البته رفتارهای خودت را نگفتی استارتر.گاهی هم مردها وقتی می بینن زن شون با خانواده شون خیلی اختلاف داره ، و زن هم مدام غر غر میکنه و شکایت مادر شوهر و خواهر شوهر و ... را میکنه ، دیگه خسته میشن...

شاید شخصیت شما از نوع "مهرطلب" باشه.مردها وقتی به یک زن مهرطلب میرسن ممکن هست مدام بترسونندش... مثل ...

دعوامون سر اینه ک جواب  مادرشو دادم

تو تاپیکای قبلیم گفتم