2777
2789
عنوان

اقایون بیاین یه سوالی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 26 پست
دعوامون سر اینه ک جواب  مادرشو دادم تو تاپیکای قبلیم گفتم

استارتر عزیز.

صدا ضبط کردن و کلا این مدلی جنگیدن با خانواده شوهر اصلا درست نیست.خودت را وارد یه جهنم کردی...

همه مشکلات زنان مخصوصا در نی نی سایت (یا با جاری بحث میکنن یا با مادرشوهر و... ) به دلیل نداشتن سیاست و زنانگی لازم هستش...

من الکی و روی هوا نمیگم .تجربه زندگی دارم.در پdج دکتر شیری در اینستاگرام alirezashiri   و در تل گرام @drshiri  میتونین مطالب در مورد زنانگی را بخونید...

من قبول دارم خانواده شوهر ممکنه بد باشن و ناسازگار.ولی همین مادرشوهر شاید برای یک عروس دیگه بهترین رفتار را بکنه.همه چیز به خود عروس بستگی داره و اونها را نمیتونیم تغییر بدیم.یه اشاره خیلی کمی بکنم در مورد زنانگی ( کم حرف بودن در جمع خانواده شوهر - وقتی ازت سوال پرسیدن اظهار نظر کنی و نه خودکار - پات را روی پات نندازی موقع مهمونی ها و هیچ کاری نکنی ولی اونقدر هم کار نکنی که کزت بشی - غیبت خانواده شوهرت را نکنی پیش شوهرت.غر نزنی پیش شوهرت.سعی کنی چنان شخصیتی به مرور از خودت بسازی که کسی نگه فلانی مشکل داره.رازهات را به اونا نگی و ....)

البته با جنگی که شما داشتید با خانواده همسرت ، ترمیم زندگیت خیلی سخت میشه!ولی غیر ممکن نیست

استارتر عزیز. صدا ضبط کردن و کلا این مدلی جنگیدن با خانواده شوهر اصلا درست نیست.خودت را وارد یه جهن ...

من هرچقدرم گفتم کوتا میام دیگ اونا قبول نمیکنن. پدر مادرش میگن فقط طلاق

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچقدرم گفتم کوتا میام دیگ اونا قبول نمیکنن. پدر مادرش میگن فقط طلاق

من خوندم پست هاتون رو.از نوع نوشتن و جملات و اظهار نظرها و رفتار میشه نتیجه هایی گرفت ولی نه کامل...

عزیزم اگه الان با طلاق مخالفت کنی و آویزونش بشی خیلی بدتره.شدیدا هم مهرطلب هستی.مهرطلبی یه مشکل روانشناسی هستش و بیچاره میکنه آدم رو.من حدود ده سال پیش به واسطه مشکلات زیادی که داشتم تجربه ش کردم.در آمدن از وضعیت مهرطلبی کار یک روز دو روز نیست ها.باید روی خودت کار کنی خیلی..

و اینکه روش شما ، جنگیدن بوده .جواب دادن به هر حرفی بوده.بی سیاستی بوده که بلد نبودی چطور باید در جمع خانواده شوهرت برخورد کنی...

طلاق فاجعه نیست .ولی دنبال طلاق نرو.بذار خودشون تقاضا بدن.اونها هم به راحتی سراغش نمیرن .در این فاصله ای که تا طلاق و تقاضا ایجاد میشه سعی کن روی خودت و مهرطلبیت و زنانگیت کار کنی.باور کن روی هوا حرف نمیزنم.

چی جواب مادرشوهرتو دادی، توی چند تا تاپیک قبلیت ندیدم 

گف صداتو بیار پایین ما  ابرو داریم گفتم مگه من بی ابروام

بعدم گف ما ج بزرگتر و نمیدادم گفتم من ک نبودم ببینم

من خوندم پست هاتون رو.از نوع نوشتن و جملات و اظهار نظرها و رفتار میشه نتیجه هایی گرفت ولی نه کامل... ...

بله میفهمم

حالام پیام داده برو دادگاه گفتم من طلاق نمبخام خودت برو

گف وسایلی ک خریدیم و پس بیاز

بعدم گف پشیمون میشی بخاطر خودت گفتم برو دادگاه

من خوندم پست هاتون رو.از نوع نوشتن و جملات و اظهار نظرها و رفتار میشه نتیجه هایی گرفت ولی نه کامل... ...

باید پیش روان شناس  برم؟

شوهرم با عشق با من ازدواج کرد. من همش میگفتم هیچکس اندازه اون منو دوسنداره

الانم شدیدا میترسم از جدایی

هیشکس دیگ ب اندازه اون پیدا نمیشه عاشقم باشه. 

باید پیش روان شناس  برم؟ شوهرم با عشق با من ازدواج کرد. من همش میگفتم هیچکس اندازه اون منو دوس ...

من با دکتر شیری تونستم مشکلم را حل کنم ولی ایشون دیگه مطب ندارن ولی مطالب زیادی در تل گرام و اینستاگرام در مورد مهرطلبی دارن

تل گرام @drshiri

اینستاگرام alirezashiri

ایشون هم مطالب مجانی زیاد دارن و هم کلاسهای غیر حضوری که پولی هستش.به نظرم تو تل گرام سرچ کن ”مهرطلبی” و مطالب و فایلهای مجانی را بخون اول

همین فقط؟

بعدم شوهرم گف مامان طلاقشو میدم غصخ نخوز

بعد باباش اومد حرف زد جواب  اونم دادم و ... اونام خ عقده داشتن ازم

بعدم شوهرم گف مامان طلاقشو میدم غصخ نخوز بعد باباش اومد حرف زد جواب  اونم دادم و ... اونام خ ع ...

واقعا یه ذره هم سیاست نداری

این حاضر جوابی ها فقط ضررش به خودت میرسه

دعا کن جدا نشی و بعد با سیاست بتونی کارت رو پیش ببری

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم