2777
2789
عنوان

کیا طلاق عاطفی کرفتن؟چند وقته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 69 پست

😔یسالع دادگاهو میرمو میام خسته شدم

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من دو ماهه و نیمه زایمان کردم شوهرم ب شدت سرد شده شدیم عین دو تا هم خونه😶

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

من پنج شش سال دادگاه رفتم یعنی الان که یادم میاد روانی میشم کاملا درکت میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
خب عزیزم احتمالا حواست به کلیت زندگیت نبوده ، پای یه زن دیگه اومده وسط بدون اینکه شما بدونی

جان؟

پای کسی درمیون نیست

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

چرا؟طلاق نمیده؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
والا من دو ماهه و نیمه زایمان کردم شوهرم ب شدت سرد شده شدیم عین دو تا هم خونه😶

طبیعیه عزیزم

تازه زایمان کردی

من...۱۵ روزه طلاقم نمیده

مشکلتون چیه؟

مام مثل دوتا همخونه ایم البته بیشتر اون هرچه سعی کردم بی فایده الان منم مثل اون شدم 

چند وقته؟

مشکلتون چیه؟

جان؟ پای کسی درمیون نیست

از کجا میدونی عزیز دلم ، باید گف الاه وعلم ،،،، تا اونجایی که من میدونم مردا وقتی پای یه زن غریبه به زندگیشون باز میشه از خانوم خودشون سرد میشن و بهانه گیر و عصبی چون دلشون دیگه با خانومشون نیست و هوایی شدن ، اینو میگم که اگه دلت میخاد زندگیتون روبراه بشه حواست به اینجور مسایل هم باشه

چند وقته؟ مشکلتون چیه؟

مشکلات زیاده اوه بیخیال بابا

یکیش بچه دار نشدنمون بعدشم بعد ده سال چتهاش با خانم بی حیا دوستش که از نظر من خیانته

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃