باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قوی نیستم مجبورم تحمل کنم ولی راضی ام که جدا شدم توی این راه حتی مادرمو از دست دادم والان هم از ازدو ...
عزیزم😕من میترسم کلی تهدیدم کرده هرروز ی عکس نوشته با عکسام میزار پروفایلش توش پر از حرفای زشته...فقط از خدا میخوام بمیره😔اخرین بار گفت نمیزارم پات ب دادگاه برسه...خدا بهت صبر بده وهمراه خوب
👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
از کجا میدونی عزیز دلم ، باید گف الاه وعلم ،،،، تا اونجایی که من میدونم مردا وقتی پای یه زن غریبه به ...
حواسم هست.نمیگم مطمئنم اما احتمال زیاد کسی نیست
بیشتر کار و بی پولی و بچه عصبی ش میکنه.اینا اوکی باشه خوبه.
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
مشکلات زیاده اوه بیخیال بابا یکیش بچه دار نشدنمون بعدشم بعد ده سال چتهاش با خانم بی حیا دوستش که از ...
خداروشکر بچه دار نشدین
همه مشکلاتم بعد اینکه فهمید هیچ وقت بچه دار نمیشه شروع شد 6 ساله تو جهنمم جهنم واقعی عشق بچه بود همه حسادت مبکردن و میگفتن خوشبحال تو که بچه دارشی شوهرت بزرگش میکنه جلو مهمون های رسمی و هر ادمی یه بچه میدید میرفت ساعتها باهاش بازی می کرد تو اتوبوس تو قطار با بچه های غریبه بازی میکرد حالا که رفتیم سر زندگی خودمون و بعد متوجه شد دیونه شد کاش خدا دلش بحالم میسوخت ...خدا بهش نداد چوبشو من خوردم دق دلیش سر من خالی شد