2777
2789
هنوز اسم هم پیدا نکردم ..نظرت درمورد دانیال چیه

خیلی اسم قشنگه ولی خداییش دمتگرم هنوز اسمم نداره😂من خودم فاطمه نورا انتخاب کردم ببین. کسی توی فامیل نداره و ب اسم خودت شوهرت میاد اما دانیال اسم خیلی قشنگه بچه اولته خودت چند سالته

من هفته آخر بارداری میگم 😂

بنظرم تو چهار ماه رفت باید گفت 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روايت داريم تا چهارماه و ده روز اين حدودا كه روح در بدن جنين دميده ميشه فقط كساني كه براي كمك و نگه ...

خود دکتر ها هم میگن سه ماهگی به بعد بگید تا اون موقع فقط شوهر بدونه 

چون احتمال سقط بالاست

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من ۶روز مونده بود ب موعودم مادر شوهرم گفت جانان تو بارداری گفتم ن مامان ۶روز مونده پریود بشم،روز موع ...

وااای توروخدا یه کاربری برا مادر شوهرت درست کن .ما هر ماه بجا بیبی چک زدن عکسمونو بفرستیم برا مادرشوهرت خودش تشخیص بده🥲

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خیلی اسم قشنگه ولی خداییش دمتگرم هنوز اسمم نداره😂من خودم فاطمه نورا انتخاب کردم ببین. کسی توی فامیل ...

بچه دومم چون خدا خواسته بود .اصلا نفهمیدم از کجا خوردم ..فقط دنبال تک فرزندی بودم .خواستم صدمو برای اولیه بذارم همه هم میدونستن ..ولی خواست خدا بود .خیلی گریه کردم وقتی مثبت شد خواستم سقط کنم ازخداترسیدم ..اسمشم چون معنی اینکه حکم خداست .اسمشو بذارم دانیال ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من وقتی فهمیدم باردارم کلا قصد داشتم دو سه ماهگی بگم که متاسفانه ۱۰ هفتگی سقط شد همونم نگفتم البته فقط به خانواده ی همسرم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خیلی اسم قشنگه ولی خداییش دمتگرم هنوز اسمم نداره😂من خودم فاطمه نورا انتخاب کردم ببین. کسی توی فامیل ...

خودمم ۳۲ سالمه چون اصلا نمیخواستم بچه هولم ۹سالشه .توتاپیکام هم هست چه عذابی کشیدم سرش بخاطرهمین واقعا قیدشو زده بودم ..فقط ازخدا سلامتیشومیخوام حتی .جنسیتشم برام مهم نبود .سونو که رفتم بهم جنسیت وگفت فقط گفتم سالمه..اونم گفت ازقبل میدونستی ‌گفتم برام مهم نیس فقط سالم باشه ..سراولی توسن ۲۵ کل موهام سفید شد یادم می افته تنم میلرزه .میترسم استرس افتاده بجونم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بچه دومم چون خدا خواسته بود .اصلا نفهمیدم از کجا خوردم ..فقط دنبال تک فرزندی بودم .خواستم صدمو برای ...

پس خــــــــــــــیلی اسم زیبایی هست انشالله مثل اسمش بشه و بدرخشه. تقدیرت بودم عزیزم برات رقم خورده انشالله بسلامتی بزرگش کنی

پس خــــــــــــــیلی اسم زیبایی هست انشالله مثل اسمش بشه و بدرخشه. تقدیرت بودم عزیزم برات رقم خورده ...

زنده باشی عمرت بابرکت ..فقط سالم باشه

خودمم ۳۲ سالمه چون اصلا نمیخواستم بچه هولم ۹سالشه .توتاپیکام هم هست چه عذابی کشیدم سرش بخاطرهمین واق ...

الهی بگردم عزیزم انشاالله که خدا وصاحب اسم پسرت کمکت کنه و به راحتی سلامتی فارغ بشی از این روزا

انشاالله امید عشق برای خونت راهی کنه با پاقدم خیرش

الهی بگردم عزیزم انشاالله که خدا وصاحب اسم پسرت کمکت کنه و به راحتی سلامتی فارغ بشی از این روزاانشاا ...

ممنونم ازدعای خوبت ..انشاالله هزاران برابرش.برگرده به خودت .گل❤️🌹🌹