2777
2789
عنوان

کیا طلاق عاطفی کرفتن؟چند وقته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 69 پست
چرا میخوای طلاق عاطفی بگیری

بهش علاقه ای ندارم.اونم نداره.

چند وقته عوض شده.تعادل روانی نداره.

به مامانم بی احترامی کرده

سر دخترم داد میزنه دعواش می‌کنه

کار نمیکنه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
کارشناسی ارشدم ولی با توجه به شرایط جامعه هنوز کار ندارم و کلاس زبان میرم ولی خانواده ام حمایتم میکن ...

مهری نفقه ای چیزی گرفتی

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ ساله جدا شدم الان ۳۵ سالمه درسمو خوندم راضی هستم که جداشدم به سختی هم طلاق گرفتم و عذاب کشیدم ولی ...

بچه نداشتی؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بهش علاقه ای ندارم.اونم نداره. چند وقته عوض شده.تعادل روانی نداره. به مامانم بی احترامی کرده سر د ...

پس بچه هم داری واقعا خیلی سخته امیدوارم مشکلت حل بشه

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
خب چرا دنبال حل مشکل نیستی ، که ببینی چرا زندگیت به طلاق عاطفی کشید ؟ شاید بتونین دوباره شروع کنین

دو طرف باید بخوان که مشکل حل بشه

متاهلم ولی دادگاهی

بچه هم داذی؟

دلیلتون چیه برای طلاق؟

مهری نفقه ای چیزی گرفتی

مهریه و نفقه نگرفتم و به سختی طلاق گرفتم با چهارتا وکیل بعد از پنچ ،شش سال جدا شدم

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
من البته ۲۰درصد دلم هنوز باهاشه هنوز عقدیم😔😔الان که اینو میگم باهم آشتی هستیم و رابطمون خوبه ولی ...

چرا دیگه دوسش نداری؟

چرا به شخص دیگه ای فکر میکنی شوهر خودت مرد زندگی نیست؟

من؟