میشه برامون دعا کنین مشکلمون حل بشه؟ شدیدا نیاز دارم، اگه دعا کردید لایک کنید که دلگرم بشم، همین امروز یهو همزمان از چند جا بدبیاری آوردیم، یکیش که فاجعه اس...😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر ضرر جانی نیست و فقط مالیه، اما انقدر مسخره اس که تو یه روز از چند جا ضرر مالی خوردیم از صبح دارم فکر می کنم شاید پولمون حلال نبوده که یهو اینجوری به باد رفت، بزرگترینشم اینکه شوهرم رفته یه خونه خریده الان معلوم شد کل اون ساختمون برای یه کلاه بردار بوده که با جعل سند هر واحدو به چند نفر فروخته، دیگه بقیه و جزییاتشو دوست ندارم بگم😭
خدا رو شکر ضرر جانی نیست و فقط مالیه، اما انقدر مسخره اس که تو یه روز از چند جا ضرر مالی خوردیم از ص ...
ببین بقدری کلاه بردار و شیاد زیاد شده بی نهایتتت فقط دو دسته ب هر چی دارید بچسبید ب هیچکس اعتماد نکنید پارسال شب عید سیصد میلیون مارو بردن بدبختمون کردن منم دخترم یکماهش بوداون موقع یعنی یکسال نحس رو گدروندم زجه میزدم ب دخترم شیرمیدادم 😢😢😢از این طرف.تو وام های خونگی هم ی خانوم ۱۷میلیون پول داداشم روخورده هفته پیش.بقدری هم وقیح هست خانومه فرارنکرده اینامیرن سراع پولشون انقد دعوا راه میندازه مزاحمم نشید .خلاصه خیلی حواستون باشه ب هیچچچج کسی اعتمادنکنید بچه ها.من الان ب چشمم هم اعتمادندارم دیگه