2777
2789

بچه ها من تازه شروع به كار كردم ، حالا الان تو فكرمه كه ارشد هم شركت كنم از طرفي هم ميترسم كه بارداري رو به تعويق بندازم مشكل ساز شه، از يه طرف ديگه كار رو چه كنم ؟ گير كردم بدجوري راهنماييم كنيد 

من هم دلم نميخواد از نعمت مادر شدن محروم شم هم دلم ميخواد پيشرفت كنم كار كنم ادامه تحصيل بدم . شما بيايد بگيد چه كردين با كار و بارداري و بچه و درس و ...

٢٥؟سالمه. ٣ سال هستش كه ازدواج كردم

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

اگه وضعيت كاريت ثابته بچه دار شو نهايت شيش ماه مرخصي ميگيري

ولي اگه قراردادي هستي مرخصي نداري و.... واقعاااا بچه دار نشو چون نه مادر خوبي ميشي نه كارمند خوبي

درضمن هنوز خيلي وقت داري ٢٥ سال كه سني نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضعيت كاريت ثابته بچه دار شو نهايت شيش ماه مرخصي ميگيري ولي اگه قراردادي هستي مرخصي نداري و.... ...

اخه تنبلي تخمدان دارم خيلي مي ترسم كه نشم دكتر بهم گفته زود زود بشو به تعويق ننداز

هم میخوای کار کنی هم میخوای درس بخونی هم میخوای بچه دار شی؟

برفرض ک ۶ماهم مرخصی گرفتی و زایمان کردی

بعدش بچه رو میخوای چیکار کنی؟بچه ای ک هنوز وابسته ب مادرو شیر مادره.بچه ای ک نیاز ب تربیت داره 

اونم تواین اوضاع 

باردار  شو. کار چیه؟؟؟ چرا خودتو به زحمت می ندازی البته اگر شوهرت وضع  ش خوبه. حامله شو&nb ...

كار شخصيته و نياز اجتماعيه و به وضع مالي ربطي نداره 

من از تر خونه موندن لذتي نميبرم عزيزم و كلي هم درس خوندم كه ادم مفيدي باشم 

كار شخصيته و نياز اجتماعيه و به وضع مالي ربطي نداره  من از تر خونه موندن لذتي نميبرم عزيزم و ك ...

من خودم معلمم. الان تو مرخصی ام. برا بارداری  ایم.. ولی  به خدا کار ادم رو فرسوده می کنه. اللن که خونه ام. خیلی  راحتم. کاش  کار بک روز درمیان بود ادم اذیت نمیشد. 

مهد كودك رو واسه همين ساختن ديگه 😊

پس فقط قصدت بچه اوردنه ن تربیت کردنش😂

ناراحت نشو از دستم اما خب یکم فکر کن توروخدا

مهدکودک رو ساختن ک بچه ۶ماهه رو بذاری داخلش و بری سرکار بعدخسته و کوفته بیای بچه رو تحویل بگیری؟

بااین کار فقط هم ب روحیه خودت اسیب میزنی هم ب بچت