2777
2789
عنوان

دوستاني كه كارمندن چجوري اقدام به بارداري كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
پس فقط قصدت بچه اوردنه ن تربیت کردنش😂 ناراحت نشو از دستم اما خب یکم فکر کن توروخدا مهدکودک رو ساخ ...

عزيزم شما  فكر كنم شما كلا دورو ورياتون همه خونه دارن مديدين كسي بچه اش رو بزاره مهد و مودب بار بيان من مامانم شاغل بود از ٦ ماهگي مهد رفتيم خيلي هم خوب تربيت شديم 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره از شنبه یا چهارشنبه البته چون دوقلو  ام. مرخصی  گرفتم نمیرم مدرسه. چون دکترم اجازه ندا ...

منم خیلی دوس داشتم معلم شم اما اون اول عقلم نکشید برم تربیت معلم درس بخونم رفتم یک رشته دانشگاهی😂

البت سرکارمیرفتم تا ۸ماهگیم هم رفتم دیگه بعدش نرفتم 

تنبلی هم چیز سختی  نیست نگران نباش. فوق ش با قرص تخمک هات فعال میشن. منم تولید  تخمک بالغ ...

اخه دكتر بدجوري منو ترسوند وگرنه من اصلا قصد بارداري نداشتم 

من خودم معلمم. الان تو مرخصی ام. برا بارداری  ایم.. ولی  به خدا کار ادم رو فرسوده می کنه. ...

نه عزيزم فكر ميكني يك مدت كه خونه باشي احساس ميكني اصلا مفيد نيستي اذيت ميشي

نه عزيزم فكر ميكني يك مدت كه خونه باشي احساس ميكني اصلا مفيد نيستي اذيت ميشي

اره خوب اینم  هست. نمی دونم به شرایط نگاه کن. ولی اینو بگم بیشگیری نکن. ببین چی بیش میاد برات. شدی  هم حتما از بسش بر میای

اره خوب اینم  هست. نمی دونم به شرایط نگاه کن. ولی اینو بگم بیشگیری نکن. ببین چی بیش میاد برات. ...

مرسي كه روحيه ميدي هنوز من نميدونم بازخودم چند چندم😂

مرسي كه روحيه ميدي هنوز من نميدونم بازخودم چند چندم😂

من ی دختر فعال با شور. اهل گشت و گذار بودم قبل بارداری. الان سنگین  اروم. ادم به خاطر جگر گوشه هاش هر کاری می کنه به خدا لگد  که می زنن ها دنیا تو دستمه. حس ش عالیه. منم 25سالمه..جلوگیری نکن ببین چی میشه. کلا ریسک کن 

من ی دختر فعال با شور. اهل گشت و گذار بودم قبل بارداری. الان سنگین  اروم. ادم به خاطر جگر گوشه ...

يعني اينقدر حس خوبيه ؟ اصلا نميتونم تصور كنم كه مامان بشم اخه اصلا بهم نمياد هركي ميبينتم اصلا فكر نميكنه ازدواج كرده باشم 😂 بعد ميگم حيفه بابا بزار بگردم عشق و حال كنم 

حالا شما همسرت دوست داره؟ همسر من كه اصلاااا خوشش نمياد 

يعني اينقدر حس خوبيه ؟ اصلا نميتونم تصور كنم كه مامان بشم اخه اصلا بهم نمياد هركي ميبينتم اصلا فكر ن ...

من همسرم عاشق بچه ست. هر روز ی ساعت صحبت داره با هر دو شون. کتاب تربیت می خونه. برنامه می ریزه  و...  خلاصه. ما سه ماه بعد عروسی اقدام کردبم اولی سقط شد. بعد این دو تا زندگی ایم بهم نفس دادن. البته هر بارداری ام نه ماه طول  کشید که بشه. اللن باردازی مصیبت شده

من همسرم عاشق بچه ست. هر روز ی ساعت صحبت داره با هر دو شون. کتاب تربیت می خونه. برنامه می ریزه  ...

واي چرا اوليذسقط شد ؟ وزنتون چقدره ؟ من خيلي ريزه ميزه ام احساس ميكنم بدنم امادگي نداره 

واي چرا اوليذسقط شد ؟ وزنتون چقدره ؟ من خيلي ريزه ميزه ام احساس ميكنم بدنم امادگي نداره 

من170 وزن م 60بود.اولی من تیرویید داشتم. احتمال ذکتر ها همون باعث شد. بعد کنترل کردم. دوباره باردار شدم. ربطی به ریزه بودن نداره که. اتفاقا لاغر راحت باردار میشه چون چربی نداره تو لوله ها فالوب ش.