2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست

چرا میگید بچه نمیفهمه... والا خواهر خودم جلو چشممون بزرگ شد از وقتی که راه افتاد نه دفتر و کتاب ازش قایم کردیم که مثل 99 درصد بچه ها بخواد پاره کنه نه اسباب بازی بچه مردمو میخواست نه مثل این بچه پرروها جواب بزرگترشو میداد... الان  یعنی خواهر من موجود فضاییه یا بخاطر تربیت مامانمه از اونورم دختر داییم همسنشه که ازش نگم براتون...

اولا پسر خواهر شوهرت خودش با بچه‌یکی میدونه 

دوما دختر خواهر شوهرت مرضی به نام مردم آزاری داره( دختر خواهر شوهر منم اینجورس) چیزی رو نشون میده و بعد قائم میکنه تا سرش دعوا بشه 

بعدش خواهر شوهرت چه آش ذهن سوزی شده که واسه شما تعیین تکلیف کنه اگه خیلی بلده رفتار دختر خودش درست کنه .

پسر شما هم‌کو چیک ولی روش کار کنی به حرفت گوش میده مطمینا

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خخخ چ القابی ب بچه دادی ...اره دوساله کامل میفهمه لج بازی چیه اینک حرفشو ب کرسی بشونه چیه چرا فک ...

خب وقتی ب ی بچه دوساله میگن لوس و بیتربیت حتما ب ی بچه ۵ساله ک از رو عمد کاری انجام میده میشه این صفات رو نسبت داد

بچه از بدو تولد با گریه و جیغ حرفشو میفهمونه که گشنمه خوابم میاد درد دارم پس این ی چیز غریزیه 

همینطور ک اگه هرجی خواست بهش دادی لوس میشه اگه واقعا خواسته های کووچیکشو لرآورده نکنی هم عقده ای و سرخورده میشه 

پسر خواهرشوهرش ۱۲سالشه بچه نیس بهش میگفتن بیا ۲دقیقه با این بازی کن یا ماشینتو نشونش بده ازش کم نمیشد که

به بچه استارترم میگفتن بیا ماشینو نکاه کن بعد بده به صاحبش 

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

اینهمه همتون واردین به تربیت بچه و اینقد سختگیرین 

پس اینهمه بچه بی تربیت و شلوغ هست همشون بچه نداشته منن؟؟؟ 

بی خیال بابا جمع کنین منبرتونو 

حالااستارتر هی توضیح بده کی گوشش بدهکارِ باز میگن 

استارتر عزیز فعلا ک همه پشت تو ان بخاطرش حرص نخور مادرشوهرو و شوهرو خواهرشوهرو شوهر شوهر خاهرو همه پشتتن 

الکی حرص نخور گلم 

💚💜You and me together, nothing is better
دست پسرخواهرشوهرم الهه(اسم مستعار)شکسته بود پریروز رفتیم خونشون که ببینیمش پسرم یه ماشین اسباب بازی ...

عزیزم بنظرم بچه شما قبلا هم اینکارو کرده و خواهرشوهرت دلش حسابی پر بوده که سریع شروع کرده به سخنرانی ولی خوب اصلا به ایشون ربطی نداشته ولی شما هم توقع نداشته باش چون بچه لج میکنه و گریه میکنه هر چی میخواد باید بهش بدن

همه چیز تقصیر اون دختر 5 ساله ی موذیه که ماشین رو نشون پسر شما داده. قبل از شما توی خونه بحث ماشین ش ...

وا موزی چیه.دختر منم ۵ سالشه.۵ تا ۶ ساله ها اذیت و لج بازی دوست دارن.موزی ی ی 😂😂😂

اشتباهه.از ۲ سالگی باید تربیت بشه.تا دوسالگی با بچتون حال کنید بعد ۲ سالگی شروع به تربیتش کنید😉

نه عزيزم دقيقا از اول

وقتي گاز ميگيره و چنگ ميندازه و ...

اينا هم يه نوع اموزشه ميخواد عكس العمل بقيه رو بيينه اگه كنترل نشه تا سن بالا گاز ميگيره يا ميشه بچه اي كه رو همه دست بلند ميكنه

تربيت كه فقط اموزش غذا خوردن و ...نيست همين رفتارهاي ساده هم توش تربيته

ما دقیقا همین کارو کردیم دیدیم ساکت نمیشه شوهرم بردش بیرون 

بله عزیزم بردش بیرون ولی با اخم و قهر... جای ناراحتی نداره شما دارید وظیفه اتون.رو به عنوان پدر مادر انجام میدید و قطعا لحظات سخت و تلخی رو تحمل میکنید که بچه گریه میکنه لج میکنه...ولی مسوولیتی برای بقیه ایجاد نمیکنه که با شما هماهنگ باشن و اعتراض نکنن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یروز دخترعموم 3 سالش بود اومد خونمون  شیشه  جلو مبلیو شکوند .  همه  تختمونو بهم ...

خوب کردین😂😂😂 والا من با زدن بچه مخالفم ولی دعوارو نه چون اگه بچه رو دعوا نکنیم از پسشون بر نمیایم و بچه همیشه باید از یکی حساب ببره مخصوصا از مادر

خود روانشناس یه جایی گفتهذتربیت از هفت سالگیه جالبه یه نظر نذارن 

اون کنترلینگه بعد هفت سالگی با تربیت فرق داره عزیزم

شما اشتباه متوجه حرفای روانشناس شدین.تربیت معنای وسیعی داره کلیه رفتارهای انسانی رو شامل میشه و از تولد و یا حتی دوران حاملگی شروع میشه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

امان از تربیت غلط . پسر برادرم و پسر خواهرم همسن هستن تقریبا . ولی بچه ی برادرم انقد ساکت و فهمیده و مودب بار اومده . گیر نمیده چیزی رو به زور بگیره و جیغ و داد الکی نمی کنه ولی امان از پسر خواهرم . یعنی همه رو دیوونه کرده . به همه چیز و همه کس کار داره . از در میاد پنج دقیقه بعد همه فراری میشیم از دستش . مقصر هم خواهرمه که همش میگه بدین وسیله رو بهش تا گریه نکنه . اگه بهش نديم چنان جیغ میزنه که کر میشه آدم . همه چی رو هم پرت میکنه سمتت . می ره همه جا رو میگرده وسايلا رو بهم می ریزه . تازه ما بهش میگیم ساکت باش خواهرم ناراحت میشه . نه خودش بچه شو ميگيره نه ميذاره ما چیزی بگیم .  الانم چهارساله شده ولی هر روز بدتر از دیروز . 

پسر منم دوسال و خورده ایه. جایی میریم وسیله می خواد گریه می‌کنه. اگر طرف نده من اصلاً وارد ماجرا نمیشم و میذارم به عهده ی مادر صاحب خونه. اگر اون هم حریف نشد به تربیت بچه و تلاش مادر کاری ندارم و فقط به بچه ی خودم رسیدگی میکنم تا آروم بشه. به نظرم شما چیز بدی نگفتید. و همسرتون برخورد نسبتاً خوبی کرده. جز اینکه از بیرون فریاد زده. یعنی روش نمیشه رو در رو بگه. کلا بهتره شما جواب فامیل همسر رو ندید و از شوهر بخواید صحبت کنه بعداً. حالا تلفنی و وقتی شما نیستید. من به دوستم یا فامیلم نمیگم تربیت شما غلطه. اگر خیلی حرص بخورم میگم فلان کتاب رو خوندی؟

دعوای بچه ها زود فراموش میشه. ولی کاش ما بزرگا سر بچه ها دعوامون نشه که...ممکنه بیخ پیدا کنه.

عجب تاپیک جنجالی ای:)

حالا من خودم ب بچه هام سخت میگیرم هر جا میرم اونا میگن اشکال نداره بذار راحت باشن🙄اینم خیلی بده ک تو کلی رو بچه هات کار کنی ی شبه ب باد بره البته من فقط ب چیزای اصولی حساسم پیش پا افتاده باشه تو جمع معمولا چشامو میبندم رو موضوع..

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...