2777
2789
عنوان

ساک حاملگی

192 بازدید | 23 پست

سلام. من هفته ۶ هستم و امروز یه لکه کوچیک دیدم و رفتم سونو دادم. دکتر گفت ساک تشکیل شده ولی جنین نیست و باید سقط کنم. خیلی حالم بده یعنی واقعا دیگه امیدی نیس؟ 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه امروز ۳ تا دکتر رفتم همشون همینو گفتن😔😔😔

عزيزم كاش انقد زود نميرفتى كه به شايد و اما و اگر نيفتى، از صميم قلبم اميدوارم اشتباه گفته باشن

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
عزيزم كاش انقد زود نميرفتى كه به شايد و اما و اگر نيفتى، از صميم قلبم اميدوارم اشتباه گفته باشن

متم فردا شش هفته کامل میشم.کی برم سونو که خیالم راحت یشه همه چی رو ببینن

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

نه عزیزم صبر کن 

زود‌ میری سونو اینطوری میشه دیگه بذار ده هفته یا نه هفته برو اونموقع دیده میشه الان خیلی کوچیکه

اصلن استرس نداشته باش 

غذاهای گرم مثله زعفرون دارچین هل نبات گلاب و ..... نخور 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
نه عزیزم صبر کن  زود‌ میری سونو اینطوری میشه دیگه بذار ده هفته یا نه هفته برو اونموقع دیده میش ...

یعنی دکترا تجربه ندارن بگن زوده صبر کن.انقد خرن

دقیقن همینه 

اونا دلشون برا من و شما ک نسوخته راحت میگن دیده نمیشه سقط کن ضربان نداره سقط کن و هزار تا چیز دیگه 

عزیزم اگر بارداری زودتر از نه هفته نرو سونو

من خودم از هفته 12 رفتم 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

يه سرى ميرن واسه ساك، يه سرى ميرن واسه جنين، يه سرى ميرن واسه قلبش، خب همه رو يه باره برى كه خييييلى راحتترى، بعضي از مادرا هم عجولن و اشتياق دارن بدونن اون تو چه خبره، دكترام از ويزيت بدشون نمياد كه

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
يه سرى ميرن واسه ساك، يه سرى ميرن واسه جنين، يه سرى ميرن واسه قلبش، خب همه رو يه باره برى كه خييييلى ...

من فردا شش هفته کامل میشم .میترسم این چیزا رو میخونم.یا امان حسین