2777
2789
عنوان

تنها دلیل زندگیم حفظ قرآن هست اما خیلی شل میکنم و اصلا مصمم نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 103 پست
اولا اینکه اراده کردی و شروع کردی به لطف خدا پس این عالیه😍دوما اینکه انگیزه ایجاد شدنیه قشنگمچون ما ...

خیر نگاه نکردم ولی گوگل دیدم

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم میدونم خدا عاشقمه خدا به قولش عمل کرد منو نجات داد منم قول بهش دادم حافظ کل بشم تا وقتی زند ...

از عمق وجودم بهت میگم آفرین و هزاران هزار آفرین، چقدر حس خوبی تاپیکت بهم داد، خدا خیرت بده، امیدوارم بتونی زود زود همه ی سوره ها رو حفظ کنی، التماس دعا یه دختر بیمار دارم، دوست داشتم دخترم حافظ قرآن و عمل کننده بقرآن باشه😭😭😭

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
من گاهی اوقات گریه میکنم سر حفظ مثلا یاد اتفاقات بدی میافتم که سرم اومد و خدا منو نجات داد از اون شر ...

میدونی درصد کمی مثل تو هستن تا همین جاش هم عالی بودی مصمم پیش برو هر حرفی که باعث انگیزت میشه رو کاغذ بنویس جلو روت باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نیومد بالا

درخواست دوستیمو قبول کن تا لینکش رو برات بفرستم

اینجا نمیشه فرستاد

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

هیچ کدوم میدونم خدا عاشقمه خدا به قولش عمل کرد منو نجات داد منم قول بهش دادم حافظ کل بشم تا وقتی زند ...

از چی نجات پیدا کردین؟
منم قرآن حفظم ولی خیلی رهاش میکنم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

از عمق وجودم بهت میگم آفرین و هزاران هزار آفرین، چقدر حس خوبی تاپیکت بهم داد، خدا خیرت بده، امیدوارم ...

آخه من حجاب نمیکنم اما قلبی حفظ میکنم یعنی دلی

عمل کننده نیستم ولی آدم بدی هم اونقدر نیستم

در حد خودم خوبم در حد خودم بد

با اینکه قرآن حفظ میکنم اما گناهکار هم هستم . حتی ناشکر

این کاری که من دارم میکنم در برابر عشقی که خدا داره بهم و به ادماش هیچی نیست و همین حفظ هم یک نوع خوبی فقط به خودم وگرنه خدا به حفظ من نیازی نداره

سخت نیست صبر میخواد که من آدم کم طاقتی ام خیلیییییییییییییییییی تنبلی کردم خیلیییییییییییییییییی خدا ...

دقیقا منم کمطاقتم و کمهمت.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

از چی نجات پیدا کردین؟منم قرآن حفظم ولی خیلی رهاش میکنم.

از نوزده سال زندگی بد با بابام زیر یک سقف

یک خونه یه نحس و پر از خاطرات بد و بیماری روحی

و کلییییییی بدبختی های دیگه

کلی اتفاقات بد خیلی بد

که فقط خدا میدونه تو دلم چیه

آخه من حجاب نمیکنم اما قلبی حفظ میکنم یعنی دلی عمل کننده نیستم ولی آدم بدی هم اونقدر نیستم در حد خو ...

چقدر قشنگ حرف میزنی

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر