2777
2789

مامانا بچم پنج سالشه یه مشکلی داره

مثلاً تو مهد کودک وقتی شلوغ میشه و همه بچه ها هستن شروع میکنه بد قلقلی گریه و بهانه

تو مهمونی همینطور

به شدت خجالتی هست مثلاً عموشو بعد چند ماه دیده بود هی گریه جیغ که خجالت میکشم نیاد نیاد

کسی تجربه مشابهی داره ؟

عزیزم ببرش پیش روانشناس کودک توی این سن ببری خیلی راحت میتونه کمکت کنه

منم برادرم دقیقا همسن بچه ی شما بود همینجوری بود الان یازده سالشه هنوزم اضطراب اجتماعی داره توی جمع تا کسی ازش چیزی نپرسه حرف نمیزنه یا توی مدرسه سرکلاس تشنشم باشه از معلم اجازه نمیگیره میگه خجالت میکشم

آره دختر من تا قبل از سن مدرسه اینطوری بود الانم خجالتی و کم حرفه ولی میرفتم مهمونی بهانه میگرفت و گریه و جیغ الان خیلی بهتر شده ۸ سالش رو داره تموم میکنه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اقدام خاصی براش نکردی ؟

والا میخواستم ببرم مشاوره چون واقعا اذیت میشدم میرفتم جایی دیگه هی دست دست کردم بعدم دیدم گرونه دیگه همه گفتن بزرگ بشه خوب میشه الانم لجبازه ولی جایی برم اذیتم نمیکنه یه دوره ای بود گذشت

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
والا میخواستم ببرم مشاوره چون واقعا اذیت میشدم میرفتم جایی دیگه هی دست دست کردم بعدم دیدم گرونه دیگه ...

خدا کنه پسر منم خوب بشه دارم دیوونه میشم

روانشناسم میخوام ببرم

ولی امیدی ندارم

آخه خیلی سرسخته

بعید میدونم مشاوره بتونه کاری کنه