2777
2789
عنوان

خیانت

563 بازدید | 61 پست

اگه یه روز بفهمید شوهرتون خیانت کرده چیکار میکنید؟؟

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

اگه بهش فکر کنی قطعا به سرررت میاد😑پس بهتره بهش فکر نکنی...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهش فکر کنی قطعا به سرررت میاد😑پس بهتره بهش فکر نکنی...

متاسفانه سرم اومده میخوام ببینم اگه شماها باشید چه عکس العملی انجام میدید

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

[QUOTE=81369389]منکه مجردم ولی اگه یه روزی همسرم بهم خیانت کنه ترکش میکنم[/QUOتو هر مرحله از زندگی باشی؟؟؟

تا الان چیزی که من دیدم همه خانومها شوهرشونو می بخشن و فقط به اون زن یه چند تا فحش میدن یا دعوا می ک ...

آره واقعا

خدا دلتو اروم کنه گلم حتی فک کردن بهش هم زجراوره

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
خدا دلتو اروم کنه گلم حتی فک کردن بهش هم زجراوره

ممنون عزیزم 

به احتمال زیاد بله ولی اگه بچه داشته باشم نمیدونم چیکار میکنم

امیدوارم هیچوقت تو این دوراهی زندگی گیر نکنی

واااای چه بد.😔..بنظرم تا خود آدم تو اون شرایط قرار نگیره نمیتونه جواب درستی بده...حتی فکرشم عذاب آوره😥

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤