2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای چه بد.😔..بنظرم تا خود آدم تو اون شرایط قرار نگیره نمیتونه جواب درستی بده...حتی فکرشم عذاب آو ...

ان شاءالله به این شرایط اصن برخورد نکنی،منکه دارم روزهای خوب زندگیمو از دست میدم به ظاهر حالم خوبه فقط

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

شوهرت میدونه ک متوجه شدی ؟

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

بنظرم بستگی به طرف مقابلت داره و به این بستگی داره در چه حدی باشه.اولین بازشه یا نه.طرفت ادمه یا نه.جنبه ی بخشش داره یا نه .دوسش دازی یا نه.....

واکنش هر کسی متفاوته.

من همیشهههه وقتی مجرد بودم و ازدواج کردم به خودم میگفتم همه چیو میتونم ببخشم ولی خیانتو نه

شما که بچه نداری. من بودم خداییییییی نکرده فقط طــــــــــلاق. باهاش زندگی هم بکنم فقط همخونه میشم فــــــــــقط

هشــــــــــدار                                                                     که آرامش مارا نخراشی!
میشه تعریف کنی

حدودا2ماه پیش فهمیدم،یه روز با شوهرم بیرون بودیم روی گوشیش پیام اومد،همینکه گوشی رو برداشت خواستم نگاه کنم من گوشی رو برگردوند یه لحظه حس کردم یه چیزی هست وقتی از ماشین پیاده شد گوشی رو نگاه کردم و چشم به آخرین اس ام اس یه پوشه با اسم یه خانوم آشنا افتاد دنیا رو سرم آوار شد

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
ممنونم💛خیلی متاسف شدم امیدوارم خدا زود تر دلتونو اروم کنه عزیزم

ممنون گلم