2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 61 پست
بنظرم بستگی به طرف مقابلت داره و به این بستگی داره در چه حدی باشه.اولین بازشه یا نه.طرفت ادمه یا نه. ...

اولین بار بوده،نمیتونم نبخشمش،خیلی دوسش دارم

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
شما که بچه نداری. من بودم خداییییییی نکرده فقط طــــــــــلاق. باهاش زندگی هم بکنم فقط همخونه میشم ف ...

زندگیمو آسون بدست نیاوردم خیلی براش سختی کشیدم

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خیلی خوبه که بچه نداری بچه آدمو پابند میکنه نمیشه کاری کرد

دقیقا وقتی این بلا سرم اومد که بچمو از دست داده بودم و درگیر دکتر بودم

اولین بار بوده،نمیتونم نبخشمش،خیلی دوسش دارم

فک میکنی بازم تکرار میشه؟

گذر زمان باعث میشه کمی فراموش کنی.میدونم تو دلت الان غوغاست .خشم و نفرت داری.ولی زمان ک بگذره بخشیده نمیشه ولی کمی فراموش میکنی و دلت اروم میشه.سعی تو بکن

منم شوهرم خیلی،بهم خیانت میکردو خیلیییی تا جایی که نمیتوتم بشمارم من خیلی اشتباه ها تو زندگیم کردم قبل از شوهرم با یه نفر دوست بودم که به دلایلی،بهش نرسیدم و خیلی هم البته براش تلاش نکردم ولی بعد از ازدست دادنش یه سال افسرده بودم تا وقتی که با شوهرم دوس شدم یه سال باهاش دوست بودم و اونموقع هم خیانتش رو میدیدم توی نامزدی هم همینطور بعد از ازدواج و بچه دار شدنم همچنین جوری که دیگه برام عادی شده یه روز خیانت نکنه تعجب میکنم میگم نکنه مریض شدی عزیزم اخه چند وقته خیانت نمیکنی سخته ولی اولاش الان دیگه عادی شده درسته همش دعوا داریم ولی الان یه هفته اس دیگه کاری به کارش ندارم بماند که از نامزدیه من میخوام جدا شم ولی نمیذارن خانوادم چون انتخاب خودم بوده فکر نمیکنم از من بدتر باشی من که با بیخیالی میگذرونم

هشدار!که آرامش مارا نخراشي
آشنا😲😲😲

بعله زن دوستش،7سال از خودش بزرگتر با داشتن یه بچه

زندگیمو آسون بدست نیاوردم خیلی براش سختی کشیدم

آها یاد این جمله افتادم:با کسی باش که بیشتر دوست داره نه بیشتر دوسش داری.

وقتی دوسش داری پس طلاقم بگیری بازم زجر میکشی زندگی کن ولی یه تنبیه حسابیییی درنظربگیر برای هردوشون

هشــــــــــدار                                                                     که آرامش مارا نخراشی!
چه برخوردی باهاش داشتی؟با اون خانم و شوهرت؟

با خانومه که هیچ،ولی انقد شوهرمو با مشت زدم که تموم بدنش کبود شد

فک میکنی بازم تکرار میشه؟ گذر زمان باعث میشه کمی فراموش کنی.میدونم تو دلت الان غوغاست .خشم و نفرت د ...

امیدوارم ممنون از دلگرمیت

منم شوهرم خیلی،بهم خیانت میکردو خیلیییی تا جایی که نمیتوتم بشمارم من خیلی اشتباه ها تو زندگیم کردم ق ...

چ بد واقعا یک بارش منو از پا در آورده

آها یاد این جمله افتادم:با کسی باش که بیشتر دوست داره نه بیشتر دوسش داری. وقتی دوسش داری پس طلاقم ب ...

چه تنبیهی آخه