الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گذر زمان باعث میشه کمی فراموش کنی.میدونم تو دلت الان غوغاست .خشم و نفرت داری.ولی زمان ک بگذره بخشیده نمیشه ولی کمی فراموش میکنی و دلت اروم میشه.سعی تو بکن
منم شوهرم خیلی،بهم خیانت میکردو خیلیییی تا جایی که نمیتوتم بشمارم من خیلی اشتباه ها تو زندگیم کردم قبل از شوهرم با یه نفر دوست بودم که به دلایلی،بهش نرسیدم و خیلی هم البته براش تلاش نکردم ولی بعد از ازدست دادنش یه سال افسرده بودم تا وقتی که با شوهرم دوس شدم یه سال باهاش دوست بودم و اونموقع هم خیانتش رو میدیدم توی نامزدی هم همینطور بعد از ازدواج و بچه دار شدنم همچنین جوری که دیگه برام عادی شده یه روز خیانت نکنه تعجب میکنم میگم نکنه مریض شدی عزیزم اخه چند وقته خیانت نمیکنی سخته ولی اولاش الان دیگه عادی شده درسته همش دعوا داریم ولی الان یه هفته اس دیگه کاری به کارش ندارم بماند که از نامزدیه من میخوام جدا شم ولی نمیذارن خانوادم چون انتخاب خودم بوده فکر نمیکنم از من بدتر باشی من که با بیخیالی میگذرونم