اسم_ندارم_بابا مدیر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 عنوان بانک کارگشای توروخدا بیاید دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 53 پست بچه من ۱۵ گرم طلا بزارم تو بانک بهم وام ۳ یا ۴ تومنی میدن؟؟بعددادن قسطش به چه صورته؟؟توروخدا چیزی میدونید دریغ نکنید بد گیر افتادیم خدا خیرتون بده هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐 1397/11/14 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 مرسی فداتشم فردا میگم شوهرم بره خدا کمکمون کنه😭ببین فقط دورت بگردم من ضامن دارم اما پول هیچی ندارم ... نه حضوری برو حتما پشت تلفن کار راه نمیاندازن که ..بابا چهل دقیقه هی اونجایید دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 مرسی فداتشم فردا میگم شوهرم بره خدا کمکمون کنه😭ببین فقط دورت بگردم من ضامن دارم اما پول هیچی ندارم ... اره برو حرف بزن حتما بهت وام میده دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 نه حضوری برو حتما پشت تلفن کار راه نمیاندازن که ..بابا چهل دقیقه هی اونجایید خدا خیرت بده اگر بشه صبح تا شب دعات میکنم بخدا که بدجور گیر کردم طفلی شوهرم پوست استخوون شده از ترس اینکه شب عید تو زندان باشه هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 خدا خیرت بده اگر بشه صبح تا شب دعات میکنم بخدا که بدجور گیر کردم طفلی شوهرم پوست استخوون شده از ترس ... اره حتما برید فردا 02165223363 این تلفنشه اما پشت تلفن یه چیز دیگه شاید بگن. کارمنداش دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
دنیاارزشنداره عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 3602 ببین فقط سر نمازت دعام کن همین ....به خدا ادمایی هستن احتیاج دارن اینجا رو نمیشناسن بخدا من دارم برا ده تومن ماهی۵۰۰قسط میدم سختمه اینجوری بهتره ده تومنش۲۰۰میشه
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 بخدا من دارم برا ده تومن ماهی۵۰۰قسط میدم سختمه اینجوری بهتره ده تومنش۲۰۰میشه وا چه خبره بعد حتجا سودم میدی دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 والا انقدر تو همین نی نی سایت گفتن وای کلاهبرداریه و ال وبل من دلو زدم به دریا رفتم پرس و جو کردم گف ... خانومی ببخشید هی سوال میپرسم چقد کشید بهتون پول رو بدن؟؟من الان اوضاعم خیلی فوریه طول نمیکشه؟ هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 تازه پولمم۷ماه میخوابه نه خوبی این بانک اینه زود وام میده بعد هزهر تومن سود نمیگیرن دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 خانومی ببخشید هی سوال میپرسم چقد کشید بهتون پول رو بدن؟؟من الان اوضاعم خیلی فوریه طول نمیکشه؟ سری اول همون هفته دیگه گفتم ندارن دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
دنیاارزشنداره عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 3602 نه خوبی این بانک اینه زود وام میده بعد هزهر تومن سود نمیگیرن خوبه باید برم برج۳موعد تمدیدمه
چیناره عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 1689 خوبه باید برم برج۳موعد تمدیدمه زودتر برو پس میبینی تو نوبتن دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره
گل_گلاب4859 عضویت: 1395/02/27 تعداد پست: 8468 منم میخاستم برم بگیرم فقط انگار هرچه قدر طلا بزاری یک سومشو بهت وام میدند و هرچیو نمیپزیرند مثلا سکه ... سکه را نمیپذیرن ولی سنگ طلا را باهاش کاری ندارن.واسه ما که این طور بود
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 سری اول همون هفته دیگه گفتم ندارن متوجه نشدم یعنی یک هفته ای میدن؟ هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐