2777
2789
عنوان

بانک کارگشای توروخدا بیاید دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 53 پست
مرسی فداتشم فردا میگم شوهرم بره خدا کمکمون کنه😭ببین فقط دورت بگردم من ضامن دارم اما پول هیچی ندارم ...

نه حضوری برو حتما پشت تلفن کار راه نمیاندازن که ..بابا چهل دقیقه هی اونجایید

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
مرسی فداتشم فردا میگم شوهرم بره خدا کمکمون کنه😭ببین فقط دورت بگردم من ضامن دارم اما پول هیچی ندارم ...

اره برو حرف بزن حتما بهت وام میده 

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حضوری برو حتما پشت تلفن کار راه نمیاندازن که ..بابا چهل دقیقه هی اونجایید

خدا خیرت بده اگر بشه صبح تا شب دعات میکنم بخدا که بدجور گیر کردم طفلی شوهرم پوست استخوون شده از ترس اینکه شب عید تو زندان باشه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
خدا خیرت بده اگر بشه صبح تا شب دعات میکنم بخدا که بدجور گیر کردم طفلی شوهرم پوست استخوون شده از ترس ...

اره حتما برید فردا 

02165223363 این تلفنشه اما پشت تلفن یه چیز دیگه شاید بگن. کارمنداش

بخدا من دارم برا ده تومن ماهی۵۰۰قسط میدم سختمه اینجوری بهتره ده تومنش۲۰۰میشه

وا چه خبره بعد حتجا سودم میدی

والا انقدر تو همین نی نی سایت گفتن وای کلاهبرداریه و ال وبل من دلو زدم به دریا رفتم پرس و جو کردم گف ...

خانومی ببخشید هی سوال میپرسم چقد کشید بهتون پول رو بدن؟؟من الان اوضاعم خیلی فوریه طول نمیکشه؟

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
خانومی ببخشید هی سوال میپرسم چقد کشید بهتون پول رو بدن؟؟من الان اوضاعم خیلی فوریه طول نمیکشه؟

سری اول همون هفته دیگه گفتم ندارن