2777
2789
عنوان

بانک کارگشای توروخدا بیاید دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 53 پست
اخه پول نداریم که بزاریم😔میشه آدرس یا شمارشو بهم بدی؟خدا خیرت بده این ۳ تومنو ندم شوهرم شب عیدیه می ...

من رفتم شرایطمو بهش گفتم فقط رفتی برو بگو با خود مدیر میخوام حرف بزنم هیلی ادم خیریه حضوری برو شرایطت رو توضیح بده ..اصلا بری اونجا یه بار خودت متوحه میشی پیروزی سوار مترو ازادی شو. برو با تاکسیها شهریار بعد اونجا بپرس میخوام برم بیست متری کهنز صندوق قرض الحسنه رفاه

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسطاش ماهی چند بود کجا بود آدرسش

قسط من ماهی 100 بود فقط به هر نفر تو اون بانک فقط یک بار وام میدن سقفشم پنج تومنه شما میتونید به حساب چند نفر وام بردارین

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
قسطاش ماهی چند بود کجا بود آدرسش

ادرس 

شهریار ..کهنز ...خیایان بیست متری ..صندوق قرض الحسنه رفاه 

چ خوب ضامناش چ جوریه؟توضیح بده منم برا رهن خونم میخام

ضامن باید ببری دیکه یدونه میخواد. یا کسبه معتبر یا حقوق بگیر اصلا کلا با ادم خیلی راه میاد. باور کن بگی ضامن ندارم خودش ضامنت میشه. خخخخ

جالبش اینجاست مشتریهاش خیلی از تهرانن

عزیزم بانک قتصاد نوین رو سپرده وام میده 

هرکاری می کنی نزول نکن نزول زندگیت رو خراب می کنه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

فقط من دعا میکنم اون کسی که اینجا رو به من معرفی کرد الان یک سال مشتری ثابت بانکشونم به همه هم معرفی میکنم به من گفت پدر جان انقدر ادم حروم خور زیاد شدن مردم فک میکنن همه دزدن 

درضمن یکی از معتبرترین و قدیمی ترین ریش سفید همون کهنزه

ادرس  شهریار ..کهنز ...خیایان بیست متری ..صندوق قرض الحسنه رفاه

مرسی فداتشم فردا میگم شوهرم بره خدا کمکمون کنه😭ببین فقط دورت بگردم من ضامن دارم اما پول هیچی ندارم به نظرت میده؟شماره ای ازش نداری قبلش بمرسم؟

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
دستت درد نکنه خدا خیرت بده پس معتبره

ببین فقط سر نمازت دعام کن همین ....به خدا ادمایی هستن احتیاج دارن اینجا رو نمیشناسن