2777
2789
عنوان

بانک کارگشای توروخدا بیاید دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 53 پست
متوجه نشدم یعنی یک هفته ای میدن؟

من رفتم با مدیر حرف زدم گفتم ندارم 1 هفته ای داد بهم. شما هم برو مشکلت رو بگو میده بهتون ولی به ادمای عادی دو ماه بعد میده

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
من رفتم با مدیر حرف زدم گفتم ندارم 1 هفته ای داد بهم. شما هم برو مشکلت رو بگو میده بهتون ولی به ادما ...

دوستم سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنی خدا خیرت بده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم با مدیر حرف زدم گفتم ندارم 1 هفته ای داد بهم. شما هم برو مشکلت رو بگو میده بهتون ولی به ادما ...

خدا خیرت بدخ یه نور امید تو دلمون روشن کردی دیگه داشتیم میپذیرفتیم که شوهرم عید زندانه و کنار مانیست،😭اصلا هیچ امیدی تو دلم نداشتم بخدا از بعد از ظهر تو فکرم میگم خدایا میشه معجزه بشه و این چیزی که دوستمون گفت درست بشه و همسرم شب عید کنارم باشه😭به مادرم گفتم چقد خداروشکرکرد گفت فردا بیا باهم بریم قرار گداشتیم صبح زود بریم توروخدا تو رفتی اونجا میدونی فردا به نظرت با دل شکسته برنمیگردم؟؟😔آخه من هیچ پولی ندارم بزارم ...دوستم خدا خیرت بده میشه شما مشتری اون بانکی فردا یه زنگ بزنید سفارش کنید بگید یکم باهامون مهربون باشن کمکمون کنن😔یااینکه فامیلیتونو نمیتونید بگید من بگم از طرف فلان دوستم اومدم....آخه دم عید هیچ قرض الحسنه و بانکی وام نمیدن و تمام پروندهارو میبندن میزارن برای سال جدید

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
ادرس  شهریار ..کهنز ...خیایان بیست متری ..صندوق قرض الحسنه رفاه

عزیزم یعنی بانک رفاه هست؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
خدا خیرت بدخ یه نور امید تو دلمون روشن کردی دیگه داشتیم میپذیرفتیم که شوهرم عید زندانه و کنار مانیست ...

چی شد گلم رفتی؟؟؟

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
چی شد گلم رفتی؟؟؟

دورت بگردم بخدا بشینم پاشم دعات میکنم صبح تا شب چقد آدم مهربونی بود نامه داده بهمون بیایم خیابان فردوسی اونجا سفارش کرد به یکی بهمون وام بده البته ۱۰ ماهه ماه ۵۰۰ ولی خداخیرش بده انشالله دستمونو تو این روزا گرفت الهی دست به خاک میزنی طلا بشه که راهنماییم کردی بخدا مادرم کلی با چشمای خیس دعات کرد

چی شد گلم رفتی؟؟؟

۵ میلیون ماهی ۵۰۰.. قسطاش سنگینه اما اصلا مهم نیست مهم اینه شوهرم سر سفره عید کنارمونه😔😔

دورت بگردم بخدا بشینم پاشم دعات میکنم صبح تا شب چقد آدم مهربونی بود نامه داده بهمون بیایم خیابان فرد ...

وای راست میکی خیلی خوشحال شدم. عزیزم ......خیایبان فردوسی کجا؟؟؟؟؟؟؟

ببین حتما شرایط بانک خودش نبوده وگرنه بهت میداد اما خوش حساب باشی دیکه خودش میدونه چیکار کنه شده هز جیب خودت بهت میده..خیلی خوشحال شدم عزیزم 

در ضمن ان شالله پول دستت اومد حتی دو تومن ببر بزار بانکشون تا حساب داشته باشی حسابت بچرخه یه روزی اگه لازم داشتی بددنی اونجا حساب داری ...بعد مشتریش بانک خودش بشی بهتره من بعد اوندماجرا الان بیست تومن گذاشتم بانکشون ان شالله بعد عید بهم بیستم بده با مول خودم چهل تومن بشه یه ماشین بخرم اایته به حساب خودمو شوهرم و مادرمو خواهرم اونجا نفری پنج گذاشتم اگرم پولم بمونه زیادتر قسطش میشه 200..اتفاقا دیروز اونجا بودم ..... منم از ونک میرم اونجا