2777
2789
عنوان

بانک کارگشای توروخدا بیاید دیگه

545 بازدید | 53 پست

بچه من ۱۵ گرم طلا بزارم تو بانک بهم وام ۳ یا ۴ تومنی میدن؟؟بعددادن قسطش به چه صورته؟؟توروخدا چیزی میدونید دریغ نکنید بد گیر افتادیم خدا خیرتون بده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پونزده گرم طلاتو بفروش 

برای من نیست برای یه بنده خداییه حاضر شده بهم بده خواهرشوهرمه بنده خدا

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

منم میخاستم برم بگیرم فقط انگار هرچه قدر طلا بزاری یک سومشو بهت وام میدند و هرچیو نمیپزیرند مثلا سکه رو وام نمیدند و طلایی که سنگ یا نگین داشته باشه رو وام نمیدند 

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
وای خدای من چه مشکل زیادی داری ببین فقط بگو کجایی تهرانی؟؟؟؟

من سمت پیروزیم😥توروخدا بگو که یه راه حل برام داری دیگه حسابی گیج شدم😭

منم میخاستم برم بگیرم فقط انگار هرچه قدر طلا بزاری یک سومشو بهت وام میدند و هرچیو نمیپزیرند مثلا سکه ...

ای بابا آخه ۱۵ گرم خیلی کمه فکر کنم ۵۰۰ هزارتومن بدن😣

من سمت پیروزیم😥توروخدا بگو که یه راه حل برام داری دیگه حسابی گیج شدم😭

ببین همینجا یه بنده خدایی اومد گفت کهنز شهریار قرض الحسنه رفاه وام میده تا سقف 5 تومن بدون هیج کارمزدی من رفتم اونجا سر بزنم واقعا لازم داشتم از ونک کوبیدم رفتم اونجا با مدیرش حرف زدم انقدر ادم خیریه گفت پنج تومن بهت وام میدم بدون هیچ سودی فقط 100 تومن کارمزد داره انقدر مقیده که نگو خدا خیرش بده حاج اقا سماعی....برو بگو شاید به تو هم بده. بعد به هر کس وام میده باید پتج تومن پول بزاره. دو ماه بعد بتونه ده تومن با پول خودش برداره شرایطش اینه ولی هز من هیچی نگرفت جز ضامن

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
منم میخاستم برم بگیرم فقط انگار هرچه قدر طلا بزاری یک سومشو بهت وام میدند و هرچیو نمیپزیرند مثلا سکه ...

نه بابا کاری ندارن به نگین فقط اینکه سکه را هم اگه وکیوم نداشته باشه قبول میکنن من خودم دو ساله دارم میزارم 

ببین همینجا یه بنده خدایی اومد گفت کهنز شهریار قرض الحسنه رفاه وام میده تا سقف 5 تومن بدون هیج کارمز ...

اخه پول نداریم که بزاریم😔میشه آدرس یا شمارشو بهم بدی؟خدا خیرت بده این ۳ تومنو ندم شوهرم شب عیدیه میره زندان😔